17 Mart 2011 - 23:58 - Güncellenme: 30 Ekim 2020 - 19:15
G: 30 Ekim 2020 - 19:15
Varımızı yoğumuzu ortaya koyacağız
TFF Bölgesel Amatör Lig 3.Grupta mücadele eden B.Belediyespor, Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Çukurçayır Beldespor maçı hazırlıklarını tamamladı.
Belediyespor Teknik Direktörü Yahya Ünal, bu maçtan mutlaka galip gelmek istediklerini belirterek, “Varımızı yoğumuzu ortaya koyacağız” dedi.
Sürmenespor galibiyetinin moralleri düzelttiğini belirten Ünal, “Artık kolay maç kalmadı. Çukurçayır Beldespor maçı da oldukça zor bir maç. İyi bir oyun ortaya koyarak oradan Bulancak’a 3 puan getirmek istiyoruz. İnşallah bu maçtan da 3 puan çıkaracağız.
Önümüzde gerçekten zor bir 90 dakikanın bizi beklediği bir karşılaşma var. Pazar günü oynanacak olan bu maç bizim açımızdan çok önemli. Karşılaşmaya futbolcularımız ciddiyetle hazırlanıyor. Maç sonunda sevinen taraf biz olmak istiyoruz”
Yorumlar
+ Yorum Yap
Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş ve tüm sorumluluğu üstlenmiş olursunuz.
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Gözden Kaçmasın
Giresun'da temizlik mesaisi devam ediyor
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

Sardes’te 2 bin 500 yıllık heykel gün yüzüne çıkarıldı

TBB’den Bulancak Belediyesine ekskavatör hibesi

AK Parti Giresun’da yerel yönetimler bir araya geldi

Sessiz Yaşlanma Dönemi Başladı!

Bulancakspor A Takımı için yetenek avı! Gençlere büyük fırsat!
Trend Haberler
Mersin İl Emniyet Müdürü Aktaş’tan anlamlı ziyaretler

AK Parti Giresun İl Başkanı Alkan, Genç ve Dinamik ekibini açıkladı

Bulancak’ta Sanatın Yeni Adresi, Erdinç Ekmekçi Sanat Akademisi

CHP Giresun İl Başkanlığına Karaibrahim atandı

Prof. Dr. Güzel’in öğrencilik hayalindeki başarısının hikayesi



