VALİ ÜNLÜ’DEN BAYRAM ZİYARETLERİ

GÜNDEM 23.07.2021 - 17:16, Güncelleme: 23.07.2021 - 17:16 2775+ kez okundu.
 

VALİ ÜNLÜ’DEN BAYRAM ZİYARETLERİ

Giresun Valisi Enver Ünlü'nün ev sahipliğinde, Kurban Bayramının birinci gününde kamu görevlileri ve vatandaşlarla toplu bayramlaşma töreni yapıldı.
  Giresun Merkez Çıtlakkale Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan Valilik Hizmet Binası önünde başlayan toplu bayramlaşma törenine; Vali Enver Ünlü, Giresun Milletvekilleri Cemal Öztürk, Av.Kadir Aydın ve Av.Sabri Öztürk, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Erhan Demir, Belediye Başkanı Av.Aytekin Şenlikoğlu, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Yılmaz Can, Vali Yardımcıları Mehmet Fikret Çavuş ve Metin Maytalman, kaymakamlar, belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri, kamu görevlileri, sicil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Vali Ünlü, toplu bayramlaşma töreni sonrasında yaptığı paylaşımda “Hizmet etmekten büyük bir bahtiyarlık duyduğum çok kıymetli hemşehrilerimizle hasret giderdik, bayramlaştık, günün bereketini ve heyecanını yüreğimizde hissettik... Birlik ve beraberliğimizin daim olduğu nice bayramlarımız olsun” ifadelerini kullandı. Vali Enver Ünlü’nün ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplu bayramlaşma töreni ikramlarla sona erdi.   Gerçekleştirilen törenin ardından Vali Ünlü, bayram ziyaretleri kapsamında Kurban Bayramında görevi başında olan kolluk kuvvetlerini, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğünü ve Giresun Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personellerini, Türkiye Harp Malûlü Gaziler-Şehit Dul ve Yetimleri Derneğini Giresun Şubesini, sağlık çalışanlarını, Giresun Çocuk Evleri Sitesinde kalan çocuklarla, Huzurevi sakinlerini, Şehit ve gazi ailelerini ziyaret ederek bayramlaştı.
Giresun Valisi Enver Ünlü'nün ev sahipliğinde, Kurban Bayramının birinci gününde kamu görevlileri ve vatandaşlarla toplu bayramlaşma töreni yapıldı.

 

Giresun Merkez Çıtlakkale Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan Valilik Hizmet Binası önünde başlayan toplu bayramlaşma törenine; Vali Enver Ünlü, Giresun Milletvekilleri Cemal Öztürk, Av.Kadir Aydın ve Av.Sabri Öztürk, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Erhan Demir, Belediye Başkanı Av.Aytekin Şenlikoğlu, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Yılmaz Can, Vali Yardımcıları Mehmet Fikret Çavuş ve Metin Maytalman, kaymakamlar, belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri, kamu görevlileri, sicil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Vali Ünlü, toplu bayramlaşma töreni sonrasında yaptığı paylaşımda “Hizmet etmekten büyük bir bahtiyarlık duyduğum çok kıymetli hemşehrilerimizle hasret giderdik, bayramlaştık, günün bereketini ve heyecanını yüreğimizde hissettik... Birlik ve beraberliğimizin daim olduğu nice bayramlarımız olsun” ifadelerini kullandı.

Vali Enver Ünlü’nün ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplu bayramlaşma töreni ikramlarla sona erdi.

 

Gerçekleştirilen törenin ardından Vali Ünlü, bayram ziyaretleri kapsamında Kurban Bayramında görevi başında olan kolluk kuvvetlerini, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğünü ve Giresun Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personellerini, Türkiye Harp Malûlü Gaziler-Şehit Dul ve Yetimleri Derneğini Giresun Şubesini, sağlık çalışanlarını, Giresun Çocuk Evleri Sitesinde kalan çocuklarla, Huzurevi sakinlerini, Şehit ve gazi ailelerini ziyaret ederek bayramlaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.