Vali Ünlü, Muhtarlarla bir araya geldi

YAŞAM 21.10.2021 - 16:41, Güncelleme: 21.10.2021 - 16:41 2208+ kez okundu.
 

Vali Ünlü, Muhtarlarla bir araya geldi

Vali Enver Ünlü, 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle Giresun Merkez mahalle ve köyler ile İlçeleri temsilen katılan muhtarlarla bira araya geldi.
  Vali Ünlü, Giresun İl Özel İdare Hizmet Binası Toplantı Salonu’nda muhtarlarla buluşarak günlerini kutladı. Toplantıyla ilgili bir paylaşım yapan Vali Ünlü “Milletimize hizmet etmek gibi ulvi bir payeye ortak olan, demokrasimizin temel taşı, yerel yönetimlerin ilk basamağı ve mahalle ve köy sakinlerinin sesi olan kıymetli muhtarlarımızla bir araya geldik, istişarelerde bulunduk” dedi. Muhtarların talep ve sorunlarını dinleyen Vali Ünlü, kaçak yapılaşmadan çevre kirliliğine, afet kapsamında yapılan çalışmalardan, turizm ve kültürel faaliyetlere kadar birçok konuda muhtarlardan yapılan çalışmalara destek isteyerek, görüş alışverişinde bulundu.    
Vali Enver Ünlü, 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle Giresun Merkez mahalle ve köyler ile İlçeleri temsilen katılan muhtarlarla bira araya geldi.

 

Vali Ünlü, Giresun İl Özel İdare Hizmet Binası Toplantı Salonu’nda muhtarlarla buluşarak günlerini kutladı. Toplantıyla ilgili bir paylaşım yapan Vali Ünlü “Milletimize hizmet etmek gibi ulvi bir payeye ortak olan, demokrasimizin temel taşı, yerel yönetimlerin ilk basamağı ve mahalle ve köy sakinlerinin sesi olan kıymetli muhtarlarımızla bir araya geldik, istişarelerde bulunduk” dedi.

Muhtarların talep ve sorunlarını dinleyen Vali Ünlü, kaçak yapılaşmadan çevre kirliliğine, afet kapsamında yapılan çalışmalardan, turizm ve kültürel faaliyetlere kadar birçok konuda muhtarlardan yapılan çalışmalara destek isteyerek, görüş alışverişinde bulundu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.