Vali Ünlü; ‘Hakimiyet Milletimizindir!’

GÜNDEM 15.07.2021 - 16:48, Güncelleme: 15.07.2021 - 16:48 2726+ kez okundu.
 

Vali Ünlü; ‘Hakimiyet Milletimizindir!’

Giresun Valisi Enver Ünlü, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü "Türkiye Geçilmez" etkinlikleri kapsamında 15 Temmuz Perşembe günü yapılan programa katıldı.
Türk Silahlı Kuvvetleri içine sızan FETÖ/PDY silahlı terör örgütü mensuplarının 15 Temmuz 2016 Cuma gecesi başarısızlıkla sonuçlanan darbe teşebbüsünde, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısına uyarak meydanlara inerek, halkın iradesi ve demokrasiye sahip çıkarken Şehit olan kahramanlarımızın hatırasına Giresun’da oluşturulan ormanın bakımı yapıldı. Vali Ünlü, Giresun Merkez Çıtlakkale Mahallesinde Giresun Valiliği karşısında oluşturulan “15 Temmuz Şehitleri Hatıra Ormanı” içerisinde bulunan, 2021 yılında kendi diktiği “Mavi Ladin” fidanının bakımını gerçekleştirerek, etkinliğe katılanlara fidan dağıttı. Vali Enver Ünlü, Belediye Başkanı Av. Aytekin Şenlikoğlu, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Yılmaz Can, İl Protokolü ve vatandaşların katıldığı programda; Orman Bölge Müdürlüğü tarafından temin edilen çeşitli türlerde 100 adet fidan Vali Ünlü tarafından etkinliğe katılanlara dağıtıldı. Şehitlerimiz İçin Mevlid-i Şefir Okutuldu Giresun Merkez Hacı Miktad Camiinde 15 Temmuz Perşembe günü Öğle Namazını müteakip başlayan program; Dünya Sağlık Örgütü tarafından Pandemi olarak kabul edilen Covid–19 virüsünün yayılımının önlenmesi için alınan tedbirler kapsamında, Sağlık Bakanlığı Covid–19 Salgın Yönetimi Çalışma Rehberinde yer alan esaslara ve “Temizlik, Maske ve Mesafe” kurallarına uygun olarak gerçekleştirildi. Hafızlar ve imam-hatipler tarafından okunan Mevlid-i Şerif ve Kur’an-ı Kerim tilavetiyle icra edilen programın sonunda 15 Temmuz Şehitlerimiz başta olmak üzere tüm şehitlerimiz için dualar edildi. 15 Temmuz Şehidi İsmail Kefal, Kabri Başında Anıldı Giresun Valisi Enver Ünlü, 15 Temmuz şehidi İsmail Kefal'in Tirebolu ilçesindeki mezarını ziyaret etti. Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu'nun da katıldığı ziyarette, Ünlü ve beraberindekiler, şehidin kabrine karanfil bıraktı, dua etti. Vali Ünlü, sosyal medya hesabından, "Vurulup tertemiz alnından uzanmış yatıyor. Bir hilal uğruna Ya Rabb ne güneşler batıyor. 15 Temmuz Demokrasi Şehidimiz İsmail Kefal'in kabri başında tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve duayla yad ettik. Rabbim bizi vatansız, bayraksız, ezansız bırakmasın." paylaşımında bulundu.  
Giresun Valisi Enver Ünlü, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü "Türkiye Geçilmez" etkinlikleri kapsamında 15 Temmuz Perşembe günü yapılan programa katıldı.

Türk Silahlı Kuvvetleri içine sızan FETÖ/PDY silahlı terör örgütü mensuplarının 15 Temmuz 2016 Cuma gecesi başarısızlıkla sonuçlanan darbe teşebbüsünde, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısına uyarak meydanlara inerek, halkın iradesi ve demokrasiye sahip çıkarken Şehit olan kahramanlarımızın hatırasına Giresun’da oluşturulan ormanın bakımı yapıldı.

Vali Ünlü, Giresun Merkez Çıtlakkale Mahallesinde Giresun Valiliği karşısında oluşturulan “15 Temmuz Şehitleri Hatıra Ormanı” içerisinde bulunan, 2021 yılında kendi diktiği “Mavi Ladin” fidanının bakımını gerçekleştirerek, etkinliğe katılanlara fidan dağıttı.

Vali Enver Ünlü, Belediye Başkanı Av. Aytekin Şenlikoğlu, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Yılmaz Can, İl Protokolü ve vatandaşların katıldığı programda; Orman Bölge Müdürlüğü tarafından temin edilen çeşitli türlerde 100 adet fidan Vali Ünlü tarafından etkinliğe katılanlara dağıtıldı.

Şehitlerimiz İçin Mevlid-i Şefir Okutuldu

Giresun Merkez Hacı Miktad Camiinde 15 Temmuz Perşembe günü Öğle Namazını müteakip başlayan program; Dünya Sağlık Örgütü tarafından Pandemi olarak kabul edilen Covid–19 virüsünün yayılımının önlenmesi için alınan tedbirler kapsamında, Sağlık Bakanlığı Covid–19 Salgın Yönetimi Çalışma Rehberinde yer alan esaslara ve “Temizlik, Maske ve Mesafe” kurallarına uygun olarak gerçekleştirildi.

Hafızlar ve imam-hatipler tarafından okunan Mevlid-i Şerif ve Kur’an-ı Kerim tilavetiyle icra edilen programın sonunda 15 Temmuz Şehitlerimiz başta olmak üzere tüm şehitlerimiz için dualar edildi.

15 Temmuz Şehidi İsmail Kefal, Kabri Başında Anıldı

Giresun Valisi Enver Ünlü, 15 Temmuz şehidi İsmail Kefal'in Tirebolu ilçesindeki mezarını ziyaret etti.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu'nun da katıldığı ziyarette, Ünlü ve beraberindekiler, şehidin kabrine karanfil bıraktı, dua etti.

Vali Ünlü, sosyal medya hesabından, "Vurulup tertemiz alnından uzanmış yatıyor. Bir hilal uğruna Ya Rabb ne güneşler batıyor. 15 Temmuz Demokrasi Şehidimiz İsmail Kefal'in kabri başında tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve duayla yad ettik. Rabbim bizi vatansız, bayraksız, ezansız bırakmasın." paylaşımında bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.