‘Üzgünüz o dönem artık bitti’

SİYASET 09.09.2021 - 11:59, Güncelleme: 09.09.2021 - 11:59 3080+ kez okundu.
 

‘Üzgünüz o dönem artık bitti’

AK Parti Giresun Merkez İlçe Başkanı Mehmet Başer, CHP Merkez İlçe Başkanı Murat Bektaş’ın Belediye çalışanları ile ilgili yaptığı açıklamaya cevap verdi.
Başkan Başer, “Belediye çalışanlarına baskıdan kastınız CHP Belediyesi zamanında olduğu gibi bazı çalışanlar bırakın Gazi Caddesinde gezsinler, Antalya’da yaşarken Giresun Belediyesinden bankamatik kartıyla maaşlarını alsınlar diyorsanız, üzgünüz o dönem artık bitti” dedi. Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Mehmet Başer şöyle devam etti, “Giresun Belediyesinde işini yapan, görevine uygun hareket eden personele, hiç bir konuda baskı yapılmamaktadır. Gündemi personel üzerinden başka noktalara taşıma gayretinde olanlar boşa kürek çekmesin. Daha yaklaşık 3 yıl öncesi çalışanların maaşlarını veremeyenler bugün mesaiden bahsediyor. Şunu herkes bilsin Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu göreve geldiği ilk günden itibaren en çok üzerinde durduğu konulardan biri de personel maaşlarıydı ve geçen 30 aylık dönem içerisinde tüm maaşlar zamanında ödenmiş ve personelin mesai ücretleri de hesaplanmıştır. Görevinin başında olan, işini yapan hiç bir personelinde mesaisi kesilmemiştir” diye konuştu.
AK Parti Giresun Merkez İlçe Başkanı Mehmet Başer, CHP Merkez İlçe Başkanı Murat Bektaş’ın Belediye çalışanları ile ilgili yaptığı açıklamaya cevap verdi.

Başkan Başer, “Belediye çalışanlarına baskıdan kastınız CHP Belediyesi zamanında olduğu gibi bazı çalışanlar bırakın Gazi Caddesinde gezsinler, Antalya’da yaşarken Giresun Belediyesinden bankamatik kartıyla maaşlarını alsınlar diyorsanız, üzgünüz o dönem artık bitti” dedi.

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Mehmet Başer şöyle devam etti, “Giresun Belediyesinde işini yapan, görevine uygun hareket eden personele, hiç bir konuda baskı yapılmamaktadır. Gündemi personel üzerinden başka noktalara taşıma gayretinde olanlar boşa kürek çekmesin. Daha yaklaşık 3 yıl öncesi çalışanların maaşlarını veremeyenler bugün mesaiden bahsediyor. Şunu herkes bilsin Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu göreve geldiği ilk günden itibaren en çok üzerinde durduğu konulardan biri de personel maaşlarıydı ve geçen 30 aylık dönem içerisinde tüm maaşlar zamanında ödenmiş ve personelin mesai ücretleri de hesaplanmıştır. Görevinin başında olan, işini yapan hiç bir personelinde mesaisi kesilmemiştir” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.