Ufka Yolculuk Ödül Töreni 15 Ağustos’ta

DÜNYA 08.07.2021 - 17:15, Güncelleme: 08.07.2021 - 17:15 3284+ kez okundu.
 

Ufka Yolculuk Ödül Töreni 15 Ağustos’ta

Server Gençlik Derneği tarafından Milli Eğitim Bakanlığının desteğiyle çevrim içi düzenlenen "sağlıklı yaşam" temalı Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması sona erdi.
Server Gençlik'ten yapılan açıklamada, her yıl toplumun ihtiyaçlarına göre farklı bir konuda içeriklerle düzenlenen Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması'nın, bu yıl yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle "sağlıklı yaşam" konu başlığıyla sevenleriyle buluştuğu belirtildi.Bu yıl 9'uncusu düzenlenen yarışmanın Giresun ayağını Çotanak Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü'nün organize ettiği  yarışmaya  Bulancak' tan 46 öğrenci 2.aşama online sınava girmeye hak kazandığı yarışma  Bulancak MTAL yapıldı. Bulancak Ufka Yolculuk Koordinatörü İsmail Sarıgül yaptığı açıklamada, "Güzel bir geleceğin iyi niyetli, insaf sahibi, güzel ahlaklı, temiz kalpli ve doğru düşünen gençler yetiştirmekle mümkün olacağı inancı ve sorumluluğu ile yola çıkan Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması'na Türkiye genelinden ilkokul, ortaokul ve lise düzeyinde 400 bin öğrenci başvurdu. Yarışmaya katılan emek veren öğrenci, veli, öğretmen, yönetici ve gözetmenlerimize teşekkür ederim. " ifadesine yer verildi.Birinci aşama sınavında başarılı olan yarışmacıların ikinci aşama çevrim içi sınavları 81 il, 537 ilçe, 855 sınav merkezinde 2 bin 500 gönüllü gözetmenin desteğiyle gerçekleştirdiği anlatılan açıklamada, ikinci aşama sınava girmeye hak kazanan yarışmacıların sıralama ve puanlamalarının yarışmacı olarak kaydoldukları il ve ilçe üzerinden yapılacağı, sonuçların ise 14 Temmuz'da yarışmacı sayfalarından görüntülenebileceği kaydedildi.Her kategoride çeşitli hediyeler ve il bazında binlerce ödülün ikinci aşama sınav sonuçlarına göre sahiplerine ulaştırılacağı aktarılan 9. Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması'nın Türkiye geneli ödül töreninin 15 Ağustos'ta gerçekleştirileceği bildirildi.’’ HABER:EROL KÜÇÜK  
Server Gençlik Derneği tarafından Milli Eğitim Bakanlığının desteğiyle çevrim içi düzenlenen "sağlıklı yaşam" temalı Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması sona erdi.

Server Gençlik'ten yapılan açıklamada, her yıl toplumun ihtiyaçlarına göre farklı bir konuda içeriklerle düzenlenen Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması'nın, bu yıl yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle "sağlıklı yaşam" konu başlığıyla sevenleriyle buluştuğu belirtildi.Bu yıl 9'uncusu düzenlenen yarışmanın Giresun ayağını Çotanak Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü'nün organize ettiği  yarışmaya  Bulancak' tan 46 öğrenci 2.aşama online sınava girmeye hak kazandığı yarışma  Bulancak MTAL yapıldı. Bulancak Ufka Yolculuk Koordinatörü İsmail Sarıgül yaptığı açıklamada, "Güzel bir geleceğin iyi niyetli, insaf sahibi, güzel ahlaklı, temiz kalpli ve doğru düşünen gençler yetiştirmekle mümkün olacağı inancı ve sorumluluğu ile yola çıkan Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması'na Türkiye genelinden ilkokul, ortaokul ve lise düzeyinde 400 bin öğrenci başvurdu. Yarışmaya katılan emek veren öğrenci, veli, öğretmen, yönetici ve gözetmenlerimize teşekkür ederim. " ifadesine yer verildi.Birinci aşama sınavında başarılı olan yarışmacıların ikinci aşama çevrim içi sınavları 81 il, 537 ilçe, 855 sınav merkezinde 2 bin 500 gönüllü gözetmenin desteğiyle gerçekleştirdiği anlatılan açıklamada, ikinci aşama sınava girmeye hak kazanan yarışmacıların sıralama ve puanlamalarının yarışmacı olarak kaydoldukları il ve ilçe üzerinden yapılacağı, sonuçların ise 14 Temmuz'da yarışmacı sayfalarından görüntülenebileceği kaydedildi.Her kategoride çeşitli hediyeler ve il bazında binlerce ödülün ikinci aşama sınav sonuçlarına göre sahiplerine ulaştırılacağı aktarılan 9. Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması'nın Türkiye geneli ödül töreninin 15 Ağustos'ta gerçekleştirileceği bildirildi.’’

HABER:EROL KÜÇÜK

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.