Ücretsiz toplu sünnet şöleni için kayıtlar başladı

GÜNDEM 16.06.2022 - 14:29, Güncelleme: 16.06.2022 - 14:29 4505+ kez okundu.
 

Ücretsiz toplu sünnet şöleni için kayıtlar başladı

Giresun Belediyesi tarafından her yıl düzenlenerek geleneksel hale getirilen sünnet şöleni için kayıtlar başladı.
  0-10 yaş grubu çocuklar için düzenlenen ücretsiz sünnet şölenine kayıtların devam ettiği ve başvuruların 15 Temmuz’da sona ereceği bildirilerek, başvuruların belediye beyaz masa birimine yapılacağı ifade edildi. Her yıl ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının sünnet ettirildiği şölende, çocukların sünnet kıyafetleri de belediye ve hayırseverler tarafından karşılanıyor. Şölenin başvuruların tamamlanmasından sonra belirlenecek olan bir tarihte yapılması planlanıyor. Giresun Belediye başkanı Aytekin Şenlikoğlu, sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşların her alanda yanlarında olmaya özen gösterdiklerini belirterek: “İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek olmak, çocuklarımızın ve ailelerimizin mutluluğunu paylaşmak amacıyla düzenleyeceğimiz bu etkinlik ile çocuklarımızın sünnet işlemlerini uzman hekimler eşliğinde ücretsiz olarak gerçekleştireceğiz. Başvurular beyaz masa birimimize dilekçe ile yapılacaktır. Sünnet işlemlerinin tamamlanmasının ardından sünnet olan yavrularımız için şölen düzenleyecek, yavrularımız ve aileleriyle bir araya geleceğiz.” diye konuştu.
Giresun Belediyesi tarafından her yıl düzenlenerek geleneksel hale getirilen sünnet şöleni için kayıtlar başladı.

 

0-10 yaş grubu çocuklar için düzenlenen ücretsiz sünnet şölenine kayıtların devam ettiği ve başvuruların 15 Temmuz’da sona ereceği bildirilerek, başvuruların belediye beyaz masa birimine yapılacağı ifade edildi.

Her yıl ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının sünnet ettirildiği şölende, çocukların sünnet kıyafetleri de belediye ve hayırseverler tarafından karşılanıyor. Şölenin başvuruların tamamlanmasından sonra belirlenecek olan bir tarihte yapılması planlanıyor.

Giresun Belediye başkanı Aytekin Şenlikoğlu, sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşların her alanda yanlarında olmaya özen gösterdiklerini belirterek: “İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek olmak, çocuklarımızın ve ailelerimizin mutluluğunu paylaşmak amacıyla düzenleyeceğimiz bu etkinlik ile çocuklarımızın sünnet işlemlerini uzman hekimler eşliğinde ücretsiz olarak gerçekleştireceğiz. Başvurular beyaz masa birimimize dilekçe ile yapılacaktır. Sünnet işlemlerinin tamamlanmasının ardından sünnet olan yavrularımız için şölen düzenleyecek, yavrularımız ve aileleriyle bir araya geleceğiz.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.