19 Şubat 2016 - 08:34 - Güncellenme: 30 Ekim 2020 - 19:15
G: 30 Ekim 2020 - 19:15
TÜRKİYE KARALAR BAĞLADI
Çarşamba akşamı Ankara'da meydana gelen bombalı saldırı sonrasında 17 Şubat tarihi Türkiye'nin kara günlerinden biri olarak tarih sayfalarına kazındı.
Son günlerde artan terör olaylarına her gün bir yenisinin eklenmesi tüm ülkeyi tedirgin etmeye devam ediyor. Son olarak Çarşamba akşamı askeri araca yapılan bombalı saldırı da 20'si rütbeli asker, 8 sivil, 28 kişi hayatını kaybederken, dün de Diyarbakır ve Şırnak'ta 8 asker şehit oldu.
Yaşanan bu olaylar ülkede gerginliği artırırken, terör olaylarının bir an önce son bulmasını isteyen vatandaşlar, sosyal paylaşım sitelerinden yaptıkları paylaşımlarla teröre lanet okuyorlar.
Terör olaylarının tırmanmasıyla birlikte halkın tedirginliği git gide artıyor. Şehirler arası yolculukların kısıtlanması ve vatandaşların uyarılması konusunda İl Valiliklerine emir verildiği ve şehirlerde gerekli emniyet tedbirlerinin artırılmasının istenildiği öğrenildi.
Son beş ayda yüzlerce şehit veren Türkiye, son olaylar ile birlikte sınırların kapatılması, yabancı uyruklu vatandaşların gözetiminin artırılması gibi bir çok konuda tedbir almaya hazırlanıyor. Vatandaşların ise son terör olayları karşısında sessiz kalmaması sosyal medya hesaplarından, 'Yeter artık, durdurun bu ölümleri feryadı' da başkent Ankara'da yankı buldu.
Yorumlar
+ Yorum Yap
Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş ve tüm sorumluluğu üstlenmiş olursunuz.
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Gözden Kaçmasın
Giresun'da temizlik mesaisi devam ediyor
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

Başkan Fuat Köse dolmuşçu esnafıyla kahvaltıda buluştu

AK Parti Giresun’da yerel yönetimler bir araya geldi

Motorinde Büyük İndirim Beklentisi

Piraziz’de Yağmur Suyu Hattı Çalışmaları Sürüyor

CHP Giresun İl Başkanlığının kapıları yeniden açılıyor
Trend Haberler
Mersin İl Emniyet Müdürü Aktaş’tan anlamlı ziyaretler

AK Parti Giresun İl Başkanı Alkan, Genç ve Dinamik ekibini açıkladı

Bulancak’ta Sanatın Yeni Adresi, Erdinç Ekmekçi Sanat Akademisi

CHP Giresun İl Başkanlığına Karaibrahim atandı

Prof. Dr. Güzel’in öğrencilik hayalindeki başarısının hikayesi



