Türk Dünyası Toplulukları ve Orman Haftası Piraziz'de coşkuyla kutlandı
Türk Dünyası Toplulukları Haftası ve Orman Haftası 21 Mart 2023 Salı günü Piraziz’in Bozat ilçesi; Bozat Yatılı Bölge Ortaokulunda düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.
Türk Dünyası Toplulukları Haftası ve Orman Haftası 21 Mart 2023 Salı günü ilçemiz Bozat Yatılı Bölge Ortaokulunda düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan programda günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılması ve şiirlerin okunmasının ardından Kaymakamımız Sayın Kezban Yerlikaya tarafından baharın müjdecisi barış ve kardeşliğin sembolü Nevruz ateşi yakıldı ve temsili olarak örste demir dövüldü.

Daha sonra ok atma, mas güreşi, yumurta tokuşturma ve halat çekme gibi çeşitli etkinliklerle devam eden program "Orman Haftası" dolayısıyla gerçekleştirilen ağaç dikimi ile sona erdi.Programa Kaymakamımız Sayın Kezban Yerlikaya, ilçe protokolü, öğretmen, öğrenci ve velilerimiz katıldı.
Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Mersin İl Emniyet Müdürü Aktaş’tan anlamlı ziyaretler







