Trabzon'da uyuşturucu operasyonu

ASAYİŞ (AA) - Anadolu Ajansı | 21.09.2021 - 17:39, Güncelleme: 21.09.2021 - 17:11 2739+ kez okundu.
 

Trabzon'da uyuşturucu operasyonu

Trabzon'da uyuşturucu operasyonu
TRABZON (AA) - Trabzon'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 kişi hakkında işlem yapıldı.İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucuyla mücadele çalışmaları kapsamında Beşirli Mahallesinde H.G'nin ikametinden çıkan 3 kişinin yapılan üst aramasında, bir miktar tütünle karışık sentetik uyuşturucu, 3,30 gram sentetik uyuşturucu maddesi, ruhsatsız tabanca ve 7 fişek ile uyuşturucu madde kullanımında yararlanılan cam düzenek ele geçirildi.H.G'nin ikametinde yapılan aramada ise satışa hazır vaziyette 18 parça halinde 117,11 gram tütünle karışık sentetik uyuşturucu, 10,19 gram metamfetamin, 9,19 gram kubar esrar, 2 sentetik ecza, hassas terazi ve ruhsatsız tabanca ve 8 fişek ele geçirildi.Söz konusu 3 kişi hakkında uyuşturucu kullanıcısı olmaktan işlem yapılırken H.G'nin yakalanması için çalışma başlatıldı.Açıklamada, "Vatandaşlarımızı zehirlemek ve topluma yararlı bireyler olarak yaşamlarını sürdürmelerini engellemek isteyen tüm odaklara karşı mücadelemiz siz kıymetli vatandaşlarımızdan aldığımız moral, güç ve teveccühle devam edecektir." ifadesine yer verildi.
Trabzon'da uyuşturucu operasyonu

TRABZON (AA) - Trabzon'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 kişi hakkında işlem yapıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucuyla mücadele çalışmaları kapsamında Beşirli Mahallesinde H.G'nin ikametinden çıkan 3 kişinin yapılan üst aramasında, bir miktar tütünle karışık sentetik uyuşturucu, 3,30 gram sentetik uyuşturucu maddesi, ruhsatsız tabanca ve 7 fişek ile uyuşturucu madde kullanımında yararlanılan cam düzenek ele geçirildi.

H.G'nin ikametinde yapılan aramada ise satışa hazır vaziyette 18 parça halinde 117,11 gram tütünle karışık sentetik uyuşturucu, 10,19 gram metamfetamin, 9,19 gram kubar esrar, 2 sentetik ecza, hassas terazi ve ruhsatsız tabanca ve 8 fişek ele geçirildi.

Söz konusu 3 kişi hakkında uyuşturucu kullanıcısı olmaktan işlem yapılırken H.G'nin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Açıklamada, "Vatandaşlarımızı zehirlemek ve topluma yararlı bireyler olarak yaşamlarını sürdürmelerini engellemek isteyen tüm odaklara karşı mücadelemiz siz kıymetli vatandaşlarımızdan aldığımız moral, güç ve teveccühle devam edecektir." ifadesine yer verildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.