Trabzon'da "Kurtuluş, En İyi Narkotik Polisi Anne" oyunu sahnelendi

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 21.09.2021 - 17:39, Güncelleme: 21.09.2021 - 17:24 2207+ kez okundu.
 

Trabzon'da "Kurtuluş, En İyi Narkotik Polisi Anne" oyunu sahnelendi

Trabzon'da "Kurtuluş, En İyi Narkotik Polisi Anne" oyunu sahnelendi
TRABZON (AA) - Trabzon'da, "Kurtuluş, En İyi Narkotik Polisi Anne" adlı tiyatro oyunu sahnelendi.İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nce "Kurtuluş, En İyi Narkotik Polisi Anne" tiyatro oyunu, Trabzon Haluk Ongan ve Akçaabat Erol Günaydın sahnelerinde sahnelendi.Oyunu öncesi ve sonrasında stant kuran Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, broşür dağıtarak vatandaşlara bilgilendirmede bulundu.Açıklamada, "Ülkemizin yarınlarını emanet edeceğimiz gençlerimizi korumak ve onların başta kıymetli anneleri olmak üzere aile fertlerini ve tüm toplumumuzu aydınlatmak amacıyla yürütülen faaliyetlerimiz etkili ve yoğun şekilde devam edecektir." ifadesine yer verildi.
Trabzon'da "Kurtuluş, En İyi Narkotik Polisi Anne" oyunu sahnelendi

TRABZON (AA) - Trabzon'da, "Kurtuluş, En İyi Narkotik Polisi Anne" adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nce "Kurtuluş, En İyi Narkotik Polisi Anne" tiyatro oyunu, Trabzon Haluk Ongan ve Akçaabat Erol Günaydın sahnelerinde sahnelendi.

Oyunu öncesi ve sonrasında stant kuran Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, broşür dağıtarak vatandaşlara bilgilendirmede bulundu.

Açıklamada, "Ülkemizin yarınlarını emanet edeceğimiz gençlerimizi korumak ve onların başta kıymetli anneleri olmak üzere aile fertlerini ve tüm toplumumuzu aydınlatmak amacıyla yürütülen faaliyetlerimiz etkili ve yoğun şekilde devam edecektir." ifadesine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.