Tosunoğlu okul ziyaretlerine devam ediyor

EĞİTİM 30.09.2021 - 17:00, Güncelleme: 30.09.2021 - 17:00 3486+ kez okundu.
 

Tosunoğlu okul ziyaretlerine devam ediyor

Giresun İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu yeni eğitim öğretim yılında gerçekleştirdiği okul ziyaretlerine Cumhuriyet Ortaokulu, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu ve Yeşilgiresun İlkokulu ile devam etti.
Müdür incelemelerinde okulların yöneticileri ile öğretmenler de hazır bulundu. Müdür Tosunoğlu, ziyaretlerinde okul müdürlerinden, okulların fiziki mekânları ile eğitim ortamlarında yapılan düzenlemeler ve salgınla mücadele kapsamında alınan tedbirler başta olmak üzere yürütülen faaliyetlere dair bilgiler aldı. Okulun fiziki mekânlarını gezen Müdür Tosunoğlu, okul kantinlerini de gezerek incelemelerde bulunurken, çalışanlara hatırlatmalarda bulundu. Okullarda sınıf ziyaretleri de yapan Müdür Tosunoğlu, eğitim öğretim faaliyetlerini yerinde gözlemlerken, öğretmen ve öğrencilerimizle kısa sohbetlerde bulundu. Teneffüs molasında okulların öğretmenler odalarını ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu öğretmen sohbetlerinde; Yeni eğitim öğretim yılının ilimiz ve eğitim camiamız için hayırlı olması dileğinde bulundu. Yüz yüze eğitimle birlikte maske, mesafe ve temizlik kurallarına azami derecede dikkat edilmesinin bir kez daha altını çizdi. Öğrencilerin kaliteli bir eğitim öğretim almaları ve salgın nedeniyle eksikliği hissedilen konularda gerekli kazanımların sağlanması için daha özverili gayretli çalışmamız gerektiğini vurguladı. Okul müdürleri, tüm öğretmenlerimizle birlikte ekip ruhu içerisinde velilerimizle işbirliğinde hareket ederek okul, ilçe ve il başarısının yükselmesi için gereken gayreti göstereceklerini belirterek, çalışmalarında başarılar diledi.
Giresun İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu yeni eğitim öğretim yılında gerçekleştirdiği okul ziyaretlerine Cumhuriyet Ortaokulu, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu ve Yeşilgiresun İlkokulu ile devam etti.

Müdür incelemelerinde okulların yöneticileri ile öğretmenler de hazır bulundu. Müdür Tosunoğlu, ziyaretlerinde okul müdürlerinden, okulların fiziki mekânları ile eğitim ortamlarında yapılan düzenlemeler ve salgınla mücadele kapsamında alınan tedbirler başta olmak üzere yürütülen faaliyetlere dair bilgiler aldı.

Okulun fiziki mekânlarını gezen Müdür Tosunoğlu, okul kantinlerini de gezerek incelemelerde bulunurken, çalışanlara hatırlatmalarda bulundu.

Okullarda sınıf ziyaretleri de yapan Müdür Tosunoğlu, eğitim öğretim faaliyetlerini yerinde gözlemlerken, öğretmen ve öğrencilerimizle kısa sohbetlerde bulundu.

Teneffüs molasında okulların öğretmenler odalarını ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu öğretmen sohbetlerinde; Yeni eğitim öğretim yılının ilimiz ve eğitim camiamız için hayırlı olması dileğinde bulundu. Yüz yüze eğitimle birlikte maske, mesafe ve temizlik kurallarına azami derecede dikkat edilmesinin bir kez daha altını çizdi.

Öğrencilerin kaliteli bir eğitim öğretim almaları ve salgın nedeniyle eksikliği hissedilen konularda gerekli kazanımların sağlanması için daha özverili gayretli çalışmamız gerektiğini vurguladı. Okul müdürleri, tüm öğretmenlerimizle birlikte ekip ruhu içerisinde velilerimizle işbirliğinde hareket ederek okul, ilçe ve il başarısının yükselmesi için gereken gayreti göstereceklerini belirterek, çalışmalarında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.