Tokat Belediye Plevnespor futbol takımı kuruldu

SPOR (AA) - Anadolu Ajansı | 26.10.2021 - 18:02, Güncelleme: 26.10.2021 - 16:45 2257+ kez okundu.
 

Tokat Belediye Plevnespor futbol takımı kuruldu

Tokat Belediye Plevnespor futbol takımı kuruldu
TOKAT (AA) - Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu'nun talimatıyla Belediye Plevnespor futbol takımı kuruldu.Tokat 1. Amatör Lig'de mücadele edecek Plevnespor futbol takımının yönetim de oluşturuldu, teknik direktör Bülent Topuzoğlu ile de sözleşme imzalandı.Eroğlu, yaptığı açıklamada, Plevnespor'un çok köklü bir kulüp olduğunu belirterek, "Asıl başarılarını voleybolda almış bir kulüp. Müzemizde Balkan Kupası dahil birçok şampiyonluk kupasını barındıran köklü bir kulüptür. Plevnespor voleybol takımımız hali hazırda Efeler Ligi'nde mücadelesine devam etmektedir. Bunun yanında masa tenisi takımı da Süper Lig'de mücadelesine devam ediyor. Futbol takımımızı kurduk, gerekli müracaatlarımızı yaptık. Uzun süredir titizlikle çalışmalar yapıyoruz. Takımımızı lige hazırlamak, güçlü bir takım haline getirmenin gayreti içerisindeyiz." dedi.
Tokat Belediye Plevnespor futbol takımı kuruldu

TOKAT (AA) - Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu'nun talimatıyla Belediye Plevnespor futbol takımı kuruldu.

Tokat 1. Amatör Lig'de mücadele edecek Plevnespor futbol takımının yönetim de oluşturuldu, teknik direktör Bülent Topuzoğlu ile de sözleşme imzalandı.

Eroğlu, yaptığı açıklamada, Plevnespor'un çok köklü bir kulüp olduğunu belirterek, "Asıl başarılarını voleybolda almış bir kulüp. Müzemizde Balkan Kupası dahil birçok şampiyonluk kupasını barındıran köklü bir kulüptür. Plevnespor voleybol takımımız hali hazırda Efeler Ligi'nde mücadelesine devam etmektedir. Bunun yanında masa tenisi takımı da Süper Lig'de mücadelesine devam ediyor. Futbol takımımızı kurduk, gerekli müracaatlarımızı yaptık. Uzun süredir titizlikle çalışmalar yapıyoruz. Takımımızı lige hazırlamak, güçlü bir takım haline getirmenin gayreti içerisindeyiz." dedi.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.