TikTok’ta #iyiyipaylaş kampanyası herkesin hayatına dokunuyor

YAŞAM 19.04.2022 - 12:20, Güncelleme: 19.04.2022 - 12:20 3027+ kez okundu.
 

TikTok’ta #iyiyipaylaş kampanyası herkesin hayatına dokunuyor

Dünyanın önde gelen eğlence platformu TikTok, küçük mutluluklarımızı paylaşarak çoğaltacak #iyiyipaylaş kampanyasını başlatıyor.
Dünyanın önde gelen eğlence platformu TikTok,   küçük mutluluklarımızı paylaşarak çoğaltacak #iyiyipaylaş kampanyasını başlatıyor. Bir iyilik hareketine dönüşmesi hedeflenen kampanya TikTok’un iyileştirici etkisini bir kez daha vurgulayacak.   Kampanya kapsamında ünlü şarkıcı Yalın “İyi ki var” dediğimiz kişileri ortaya çıkarmak için iyilik hareketini başlatan kişi oluyor. Kampanya #iyiyipaylaş etiketi altında hayvan severlerden, doğa dostlarına, küçük işletmelerden ev hanımlarına, emeklilerden öğrencilere kadar iyiliğin peşinde koşan herkesin hayatına dokunmayı hedefliyor.     Ekleme özelliğiyle iyilik paylaşarak çoğalacak   Yaşadığınız en güzel farkındalıkları paylaşmaya olanak sunan TikTok’un #iyiyipaylaş kampanyası ekleme özelliğiyle içerik üreticileri ve yeni kullanıcılarla buluşuyor.    TikTok, ekleme özelliğiyle yaşamlarımıza iyilik tohumları eken herkesi göstermeye davet ediyor.      TikTok’ta iyi ki var!    Şarkılarıyla içimizi ısıtan Yalın TikTok’ta #iyiyipaylaş kampanyasında yer aldı. Bu iyilik hareketini duyurmak için başlatılan kampanyanın videosunda ilk çağrıyı Yalın yaptı. Yalın dışında popüler içerik üreticisi Berk Çiçekgil ve yetenekli genç şef Emir Elidemir de kampanyaya destek verenler arasında.    Kampanya “İyi ki var” dediğiniz kişi kim sorusuna yanıt ararken tanık olduğumuz o sımsıcak anlara dokunuyor. Güneşli günlerde neşemize eşlik eden yaşlı çiftten, sokakta çevrenin sağlığını düşünüp çöp toplayan herkese “İyi ki var” dedirtiyor.     #iyiyipaylaş kampanyasına katılmak isteyenler, uygulamanın Ekleme özelliğini kullanarak Yalın'ın sorusuna video olarak cevap verebiliyor.     TikTok Hakkında   TikTok önde gelen kısa video uygulamasıdır. İnsanların hayatlarına ilham vermeyi ve zenginleştirmeyi misyon edinen TikTok, dünya üzerindeki herkesin videolar aracılığıyla tutkularını paylaşabilmesi ve yaratıcılığını ortaya çıkarabilmesine uygun pozitif bir uygulama deneyimi sunar. TikTok’un Los Angeles, New York, Londra, Paris, Berlin, Dubai, Singapur, Jakarta, Seoul ve Tokyo'da global ofisleri mevcuttur.
Dünyanın önde gelen eğlence platformu TikTok, küçük mutluluklarımızı paylaşarak çoğaltacak #iyiyipaylaş kampanyasını başlatıyor.

Dünyanın önde gelen eğlence platformu TikTok,   küçük mutluluklarımızı paylaşarak çoğaltacak #iyiyipaylaş kampanyasını başlatıyor. Bir iyilik hareketine dönüşmesi hedeflenen kampanya TikTok’un iyileştirici etkisini bir kez daha vurgulayacak.

 

Kampanya kapsamında ünlü şarkıcı Yalın “İyi ki var” dediğimiz kişileri ortaya çıkarmak için iyilik hareketini başlatan kişi oluyor. Kampanya #iyiyipaylaş etiketi altında hayvan severlerden, doğa dostlarına, küçük işletmelerden ev hanımlarına, emeklilerden öğrencilere kadar iyiliğin peşinde koşan herkesin hayatına dokunmayı hedefliyor.

 

 

Ekleme özelliğiyle iyilik paylaşarak çoğalacak

 

Yaşadığınız en güzel farkındalıkları paylaşmaya olanak sunan TikTok’un #iyiyipaylaş kampanyası ekleme özelliğiyle içerik üreticileri ve yeni kullanıcılarla buluşuyor. 

 

TikTok, ekleme özelliğiyle yaşamlarımıza iyilik tohumları eken herkesi göstermeye davet ediyor. 

 

 

TikTok’ta iyi ki var! 

 

Şarkılarıyla içimizi ısıtan Yalın TikTok’ta #iyiyipaylaş kampanyasında yer aldı. Bu iyilik hareketini duyurmak için başlatılan kampanyanın videosunda ilk çağrıyı Yalın yaptı. Yalın dışında popüler içerik üreticisi Berk Çiçekgil ve yetenekli genç şef Emir Elidemir de kampanyaya destek verenler arasında. 

 

Kampanya “İyi ki var” dediğiniz kişi kim sorusuna yanıt ararken tanık olduğumuz o sımsıcak anlara dokunuyor. Güneşli günlerde neşemize eşlik eden yaşlı çiftten, sokakta çevrenin sağlığını düşünüp çöp toplayan herkese “İyi ki var” dedirtiyor.  

 

#iyiyipaylaş kampanyasına katılmak isteyenler, uygulamanın Ekleme özelliğini kullanarak Yalın'ın sorusuna video olarak cevap verebiliyor.

 

 

TikTok Hakkında

 

TikTok önde gelen kısa video uygulamasıdır. İnsanların hayatlarına ilham vermeyi ve zenginleştirmeyi misyon edinen TikTok, dünya üzerindeki herkesin videolar aracılığıyla tutkularını paylaşabilmesi ve yaratıcılığını ortaya çıkarabilmesine uygun pozitif bir uygulama deneyimi sunar. TikTok’un Los Angeles, New York, Londra, Paris, Berlin, Dubai, Singapur, Jakarta, Seoul ve Tokyo'da global ofisleri mevcuttur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.