Terzi, sazı ve sözü ile herkesi hayran bırakıyor
Piraziz İlçe milli eğitimde santral memuru olarak çalışan görme engelli 35 yaşındaki Recep Terzi, sazı ve sözü ile herkesi kendisine hayran bıraktı.
Tiyatro sanatçısı Göktan Güçlü’nün şiir dinletisinde davet edilen Terzi, Göktan Güçlü ile sohbet etme imkanı buldu.
Bulancak Gençlik Merkezi’nin davetlisi olarak İlçe Milli Eğitim müdürü Yunus Aydın ile salona gelen Terzi istek üzerine Aşık Veysel’in “Uzun ince bir yoldayım” türküsünü söyledi.
Piraziz İlçe Milli Eğitim müdürü Yunus Aydın: “Recep ilçe milli eğitimde santral memuru olarak çalışmaktadır. Müzik konusunda kulağı çok gelişmiş. Kendisi görmediği halde çok güzel müzik çalıyor. Bu yüzden bu konuda çok duygulanıyoruz. Görme engelli memurumuzun bu denli bir güzel sesi olması herkesi hayran bırakıyor kendisine” dedi.
HABER: EROL KÜÇÜK
Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Mersin İl Emniyet Müdürü Aktaş’tan anlamlı ziyaretler







