Teknofest iş birliği protokolü imzalandı
Bulancak’ta Millî Eğitim Bakanlığı ‘Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi’ kapsamında yürütülen çalışmalara bir yenisi daha eklendi.
Bulancak Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Bulancak Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi arasında Teknofest 2021 Liseler Arası İnsansız Hava Araçları Yarışması kapsamında ortak başvuru protokolü imzalandı.
Bulancak İlçe Millî Eğitim Müdürü Şenel Bulut’un onayı ile yürürlüğe giren protokol, Teknofest yarışma süreci boyunca devam edecektir. Bulancak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Turgut Hacınoğmanoğlu, Bulancak Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Cem Mutlu Türkseven ve proje danışman öğretmeni Bulancak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ELketrik-Elektronik Teknolojileri Alan Şefi Erkan Kaşık’ın hazır bulunduğu imza töreni sonunda Milî Eğitim Müdürü Bulut, “Her iki okulumuz ve ilçemiz için hayırlı olsun. Projelere ve Teknofest’e oldukça önem veriyoruz. Proje kapsamında çalışacak Erkan KAŞIK öğretmenimize ve öğrencilerimize başarılar diliyor, okul idarelerimize teşekkür ediyorum. İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü olarak bu projede ve tüm projelere de elimizden geleni yapmaya her zaman hazırız” diyerek memnuniyetini ifade etti.
Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Mersin İl Emniyet Müdürü Aktaş’tan anlamlı ziyaretler







