TeknoBulancak takımı finalde

KÜLTÜR 23.08.2021 - 17:52, Güncelleme: 23.08.2021 - 17:52 4760+ kez okundu.
 

TeknoBulancak takımı finalde

Tübitak-Teknofest 2021 liseler arası İHA yarışmasına Bulancak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Bulancak Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi “TEKNOBULANCAK TAKIMI” adıyla ortak başvuru yapmış olup ön elemeyi geçerek teknik destek almaya hak kazanmıştı.
Tübitak tarafından sağlanan destek ile kavramsal tasarım aşamasında olan otonom insansız hava aracının üretimi gerçekleştirildi, gerekli tüm hazırlıklar tamamlandı. Bütün görevleri başarıyla tamamlayan TeknoBulancak takımı Teknofest 2021 finallerinde yarışmaya hak kazandı. Öğrencilerimizi ve danışman öğretmenleri Erkan Kaşık’ı tebrik eder Teknofest 2021 finallerinde başarılar dileriz. TeknoBulancak Takımı; Erkan Kaşık – Danışman Öğretmen, Bulancak MTAL Elektrik-Elektronik Teknolojileri Alan Şefi, Tolga Aktaş -  Takım Kaptanı, Öğrenci, Lokman Hekim MTAL, Esat Akpınar- Teknik Sorumlu, Öğrenci, Bulancak MTAL, Fırat Fatih Okay- Pilotaj, Öğrenci, Lokman Hekim MTAL Nuri Cem Kuşdemir-Teknik Sorumlu, Bulancak MTAL İlçe Millî Eğitim Müdürü Şenel Bulut; “Millî Eğitim Bakanlığı Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi kapsamında çalışmalarını sürdüren okullarımız Bulancak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Bulancak Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin birlikte hazırladığı takımımız Teknofest 2021 finallerinde yarışacak. Eğitim camiamıza desteklerinden dolayı Sayın Kaymakamımız Ali İkram Tuna'ya şükranlarımı arz eder, başarımızda büyük emekleri olan idarecilerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize, gençlerimize destek olan velilerimize teşekkür ederim.”  
Tübitak-Teknofest 2021 liseler arası İHA yarışmasına Bulancak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Bulancak Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi “TEKNOBULANCAK TAKIMI” adıyla ortak başvuru yapmış olup ön elemeyi geçerek teknik destek almaya hak kazanmıştı.

Tübitak tarafından sağlanan destek ile kavramsal tasarım aşamasında olan otonom insansız hava aracının üretimi gerçekleştirildi, gerekli tüm hazırlıklar tamamlandı. Bütün görevleri başarıyla tamamlayan TeknoBulancak takımı Teknofest 2021 finallerinde yarışmaya hak kazandı. Öğrencilerimizi ve danışman öğretmenleri Erkan Kaşık’ı tebrik eder Teknofest 2021 finallerinde başarılar dileriz.

TeknoBulancak Takımı; Erkan Kaşık – Danışman Öğretmen, Bulancak MTAL Elektrik-Elektronik Teknolojileri Alan Şefi, Tolga Aktaş -  Takım Kaptanı, Öğrenci, Lokman Hekim MTAL, Esat Akpınar- Teknik Sorumlu, Öğrenci, Bulancak MTAL, Fırat Fatih Okay- Pilotaj, Öğrenci, Lokman Hekim MTAL

Nuri Cem Kuşdemir-Teknik Sorumlu, Bulancak MTAL

İlçe Millî Eğitim Müdürü Şenel Bulut; “Millî Eğitim Bakanlığı Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi kapsamında çalışmalarını sürdüren okullarımız Bulancak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Bulancak Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin birlikte hazırladığı takımımız Teknofest 2021 finallerinde yarışacak. Eğitim camiamıza desteklerinden dolayı Sayın Kaymakamımız Ali İkram Tuna'ya şükranlarımı arz eder, başarımızda büyük emekleri olan idarecilerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize, gençlerimize destek olan velilerimize teşekkür ederim.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.