Yıldız Haber
Yıldız Haber
Açık
Giresun · 21°C
Bizi Takip Edin
02 Mart 2020 - 17:33 - Güncellenme: 30 Ekim 2020 - 19:16 G: 30 Ekim 2020 - 19:16

Tek yürek Kahraman Mehmetçiğimizin yanındayız

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, “Tüm Keşaplılar olarak, tek yürek Kahraman Mehmetçiğimizin yanındayız” dedi.

0 Okunma 0 Paylaşım
Tek yürek Kahraman Mehmetçiğimizin yanındayız

Şehit askerlere Allah’tan rahmet, kederli ailelerine de başsağlığı dileyen Emür, gazilere ise geçmiş olsun dileklerini iletti. 

Başkan Emür, Mehmetçiğin, vatan toprakları ve Türk milletinin güvenliği için Suriye’de bulunduğuna işaret ederek, Keşap halkı olarak her zaman Mehmetçiğin yanında olduklarını dile getirdi.

Kalplerinin Suriye’deki Mehmetçikle bir attığını ve kahraman askerler için dualar ettiklerini ifade eden Emür, şöyle konuştu; “Tüm Keşaplılar olarak Tek yürek Kahraman Mehmetçiğimizin yanındayız. Dualarımız ve kalbimiz askerlerimizledir. İstiklalimiz ve istikbalimiz için teröre karşı mücadelemiz sınırlarımız içinde de dışında da kesintisiz ve tavizsiz şekilde sürecektir. Ülkemizi ve sınırlarımızı tehdit eden her türlü terör unsurlarını etkisiz hale getirmek için gerekli adımlar Sayın Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde atıldı. Keşap olarak Mehmetçiğimizin duacısı ve Bahar Kalkanı Harekatı’nın destekçisiyiz. Zafer her zaman birliğini koruyan aziz milletimizin olacaktır”

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!