Yıldız Haber
Yıldız Haber
Açık
Giresun · 25°C
Bizi Takip Edin
09 Kasım 2020 - 16:57

TEK ATTI 3 ALDI

0 Okunma 0 Paylaşım

Giresunspor 8.inci hafta maçında deplasmanda Bandırma 17 Eylül stadyumunda Royal Hastanesi Bandırmaspor ile oynadığı maçta tek attı 3 puan aldı.

7’inci hafta maçında beklenmedik bir sonuçla sahasında Ümraniyespor’a yenilen Giresunspor’da moraller sıfırlanmıştı.Bu yüzden Bandırma’da alınacak galibiyet,3 puandan ötesiydi. Galibiyet de ekstra katkı yapması gerekenler vardı.

İbrahim Balde golde belirleyici katkı verse de oyunun genelinde zirve performansından uzaktı. Yine sezon başından beri Giresunspor’da en ‘ekstra katkı’ yapan iki oyuncu Diarra, Hüsamettin Tut galibiyetin mimarı oldular.

Oyunun ilk yarıda mutlak hakimi olan Giresunspor, bir takım nasıl oynaması gerekirse öyle oynadı. Deplasmanda formda ve disiplinli oynayan, savunma emniyetinden vazgeçmeyen Royal Hastanesi Bandırmaspor karşısında hazırlanış bakımından mükemmel bir gole de imza atan Giresunspor’da başta İbrahima Balde olmak üzere tüm oyuncuların Ümraniyespor maçının aksine daha fazla sorumluluk aldığını gördük.

Haftası haftasına uymayan bir Giresunspor izlemeye başladık her hafta. Geçtiğimiz hafta sahasında Ümraniyespor maçında silik bir futbol sergileyen Giresunspor deplasman’da Royal Bandırmaspor maçında koşan, yardımlaşan, önde basan bir takım izledik. Peki ne değişti? Yeni oyuncular mı alındı? Kadro mu yenilen di? Hayır!...

Giresunspor coşkulu, istekli, arzulu oynayınca içte ve dışta fark etmez kazanıyor. Giresunspor ilk yarıda oyuna ve topa fazlasıyla hükmetti. Taktik olarak rakibi durdurmak üzerine planlar yapan ve golü hızlı bir atağa bırakan Royal Hastanesi Bandırmaspor duvarını, Giresunspor mükemmel bir pas organizasyonu sonucunda İbrahima Balde’din iki defans oyuncusunu etkisiz hale getirerek kalecinin solunda plase yaparak topu ağlarla buluşturmasına şapka çıkartılır.

Artık milli maç nedeniyle Giresunspor galibiyet sonrası bir soluk alacak.

22 Kasım Pazar günü sahasında Samsunspor ile oynayacak. Bu galibiyetle bir maç eksiği ile 14 puanla ligde 6’ıncı sıraya yükseldi.

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!