Yıldız Haber
Yıldız Haber
Açık
Giresun · 21°C
Bizi Takip Edin
15 Temmuz 2023 - 13:09 - Güncellenme: 15 Temmuz 2023 - 13:13 G: 15 Temmuz 2023 - 13:13

TARSİM heyeti, Ordu ve Giresun'daki fındık hasarlarını inceledi

İSTANBUL (AA) - Tarım Sigortaları Havuzu (TARSİM) yöneticileri, geçen günlerde meydana gelen sel-su baskını, heyelan ve fırtına olaylarının etkilerini yerinde incelemek üzere Ordu ve Giresun'u ziyaret etti.

0 Okunma 0 Paylaşım
TARSİM heyeti, Ordu ve Giresun'daki fındık hasarlarını inceledi

TARSİM açıklamasına göre, Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım Sigortaları ve Doğal Afetler Daire Başkanı ve TARSİM Yönetim Kurulu Üyesi Kamil Özdemir, TARSİM Yönetim Kurulu Üyesi ve Tarım Sigortaları Havuz İşletmesi Genel Müdürü Bekir Engürülü ve beraberindeki heyet, geçen günlerde meydana gelen sel-su baskını, heyelan ve fırtına olaylarının etkilerini yerinde incelemek üzere, dün Giresun ve Ordu'daki üreticilerle bir araya geldi.

Heyet, eksperler tarafından gerçekleştirilen hasar tespit çalışmalarına katıldı.

Giresun Bölge Müdürlüğü yetkililerinden sahada sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi alan heyet, üreticilere geçmiş olsun dileklerini iletti.

 

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!