Tarlaya devrilen otomobildeki 4 kişi yaralandı

ASAYİŞ (AA) - Anadolu Ajansı | 20.04.2022 - 11:12, Güncelleme: 20.04.2022 - 11:12 4898+ kez okundu.
 

Tarlaya devrilen otomobildeki 4 kişi yaralandı

Tarlaya devrilen otomobildeki 4 kişi yaralandı
Tokat'ta otomobilin devrilmesi sonucu 4 kişi yaralandı. Hasan Akgül (34) idaresindeki 60 ACF 350 plakalı otomobil, Tokat-Turhal kara yolu Söngüt köyü yakınlarında kontrolden çıkarak yol kenarındaki tarlaya devrildi. Kazada havalimanında özel güvenlik görevlisi olarak çalıştıkları öğrenilen sürücü ile yanında bulunan Mustafa Çatıkkaş (32), Erkan Güler (38) ve Emre Çabuk (33) yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Tokat Devlet Hastanesi ve Gaziosmanpaşa Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı.
Tarlaya devrilen otomobildeki 4 kişi yaralandı

Tokat'ta otomobilin devrilmesi sonucu 4 kişi yaralandı.

Hasan Akgül (34) idaresindeki 60 ACF 350 plakalı otomobil, Tokat-Turhal kara yolu Söngüt köyü yakınlarında kontrolden çıkarak yol kenarındaki tarlaya devrildi.

Kazada havalimanında özel güvenlik görevlisi olarak çalıştıkları öğrenilen sürücü ile yanında bulunan Mustafa Çatıkkaş (32), Erkan Güler (38) ve Emre Çabuk (33) yaralandı.

Yaralılar ambulanslarla Tokat Devlet Hastanesi ve Gaziosmanpaşa Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.