Tarım işçilerini taşıyan minibüs devrildi: 1 ölü, 7 yaralı

ASAYİŞ (AA) - Anadolu Ajansı | 24.07.2021 - 14:55, Güncelleme: 24.07.2021 - 14:57 3618+ kez okundu.
 

Tarım işçilerini taşıyan minibüs devrildi: 1 ölü, 7 yaralı

Kastamonu'da tarım işçilerini taşıyan minibüs devrildi: 1 ölü, 7 yaralı
KASTAMONU (AA) - Kastamonu'da tarım işçilerini taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 7 kişi yaralandı. Hanönü ilçesinden Taşköprü ilçesine giden sarımsak işçilerini taşıyan Fatih Atlı'nın kullandığı 37 SD 201 plakalı minibüs, Çördük köyü yakınlarında yol kenarındaki ormanlık alana devrildi. Kazada, işçilerden Sevim Kıyak olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralılar Fadime, Nazan ve Mediha Demir ile Gülay Açar, Hediye Yılmaz, Kezban Türkmen ve Kadriye Şimşek, ambulanslarla Taşköprü Devlet Hastanesine kaldırıldı.  
Kastamonu'da tarım işçilerini taşıyan minibüs devrildi: 1 ölü, 7 yaralı

KASTAMONU (AA) - Kastamonu'da tarım işçilerini taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 7 kişi yaralandı.

Hanönü ilçesinden Taşköprü ilçesine giden sarımsak işçilerini taşıyan Fatih Atlı'nın kullandığı 37 SD 201 plakalı minibüs, Çördük köyü yakınlarında yol kenarındaki ormanlık alana devrildi.

Kazada, işçilerden Sevim Kıyak olay yerinde hayatını kaybetti.

Yaralılar Fadime, Nazan ve Mediha Demir ile Gülay Açar, Hediye Yılmaz, Kezban Türkmen ve Kadriye Şimşek, ambulanslarla Taşköprü Devlet Hastanesine kaldırıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.