Tarihi şampiyonluk Giresun’un

SPOR 30.04.2022 - 13:54, Güncelleme: 30.04.2022 - 13:54 7310+ kez okundu.
 

Tarihi şampiyonluk Giresun’un

Bulancak Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu tarihi şampiyonluğa imza atarak 2021-2022 dönemi Okullar Arası Küçük Erkekler Voleybol şampiyonu oldu.
26-30 Nisan tarihinde Çankırı’da yapılan Şampiyonda grup maçlarında sadece bir set veren takımımız yarı finalde Antalya takımını mağlup ederek 30 Nisan Cumartesi günü saat 12.30’da oynanan final maçında Ankara Ertuğrul Gazi Ortaokulunu ilk seti kaybetmesine rağmen 2-1 mağlup ederek Giresun’un tarihindeki ilk Türkiye Şampiyonluğunu kazandı.   Beden eğitimi öğretmeni ve antrenör Selçuk Sekbanın çalıştırdığı takımda sporcu olarak Yusuf Esat Turan, Ömer Daban, Berat Sarıgül, Enes Yüksel Aksu, Yiğit Yaşar Türüdü, Ahmet Akif Aydın, Arda Altun, Kerem Şenel, Halim Muhammed Kurd, Salih Furkan Ok, Ahmet Deniz Aslan, Kıvanç Dikgöz ve Kıvanç Kuzu yer alıyor. Final maçını izlemeye Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut ve okul müdürleri de gitti. Yine Çankırı’da yapılan Küçük Kızlar şampiyonluğunu Tokat ekibi kazandı. Yıldız Haber olarak bu büyük başarıyı Giresun ve Bulancak’a kazandıran Bulancak Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu idarecilerini, sporcularını ve Selçuk Sekban hocamızı tebrik ediyoruz.       
Bulancak Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu tarihi şampiyonluğa imza atarak 2021-2022 dönemi Okullar Arası Küçük Erkekler Voleybol şampiyonu oldu.

26-30 Nisan tarihinde Çankırı’da yapılan Şampiyonda grup maçlarında sadece bir set veren takımımız yarı finalde Antalya takımını mağlup ederek 30 Nisan Cumartesi günü saat 12.30’da oynanan final maçında Ankara Ertuğrul Gazi Ortaokulunu ilk seti kaybetmesine rağmen 2-1 mağlup ederek Giresun’un tarihindeki ilk Türkiye Şampiyonluğunu kazandı.  

Beden eğitimi öğretmeni ve antrenör Selçuk Sekbanın çalıştırdığı takımda sporcu olarak Yusuf Esat Turan, Ömer Daban, Berat Sarıgül, Enes Yüksel Aksu, Yiğit Yaşar Türüdü, Ahmet Akif Aydın, Arda Altun, Kerem Şenel, Halim Muhammed Kurd, Salih Furkan Ok, Ahmet Deniz Aslan, Kıvanç Dikgöz ve Kıvanç Kuzu yer alıyor. Final maçını izlemeye Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut ve okul müdürleri de gitti. Yine Çankırı’da yapılan Küçük Kızlar şampiyonluğunu Tokat ekibi kazandı.

Yıldız Haber olarak bu büyük başarıyı Giresun ve Bulancak’a kazandıran Bulancak Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu idarecilerini, sporcularını ve Selçuk Sekban hocamızı tebrik ediyoruz.       

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.