Tarih sınıfını açıldı

EĞİTİM 21.10.2021 - 11:57, Güncelleme: 21.10.2021 - 11:57 2299+ kez okundu.
 

Tarih sınıfını açıldı

1981 yılında “Endüstri Meslek Lisesi” olarak eğitim ve öğretime açılan Piraziz İsmail Yücel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde “Tarih sınıfı” açıldı.
Tarih sınıfının, görev yaptığı okula kazandırılmasında büyük özveriyle çalışan Tarih Öğretmeni Hamza Yılmaz, gazetemize açıklamada: “Bugünkü pandemi koşullarında okulumuzda Tarih sınıfı açılmasından dolayı mutluyum. Sınıfımız, yazılı ve görsel materyalleri ile birlikte teknolojik imkanlardan da yararlanacağımız bir sınıf olarak hizmete açıldı. Bu durumun öğrencilerimiz için bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Bu sınıf ortamı sayesinde öğrencilerimizde Tarih bilinci düzeyinin artacağını ve öğrencilerimizin akademik anlamda daha başarılı olacağını düşünüyorum. Çalışmalarım sırasında desteğini esirgemeyen okul yönetimine de ayrıca teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı. Haber: Erol Küçük   
1981 yılında “Endüstri Meslek Lisesi” olarak eğitim ve öğretime açılan Piraziz İsmail Yücel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde “Tarih sınıfı” açıldı.

Tarih sınıfının, görev yaptığı okula kazandırılmasında büyük özveriyle çalışan Tarih Öğretmeni Hamza Yılmaz, gazetemize açıklamada: “Bugünkü pandemi koşullarında okulumuzda Tarih sınıfı açılmasından dolayı mutluyum. Sınıfımız, yazılı ve görsel materyalleri ile birlikte teknolojik imkanlardan da yararlanacağımız bir sınıf olarak hizmete açıldı. Bu durumun öğrencilerimiz için bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Bu sınıf ortamı sayesinde öğrencilerimizde Tarih bilinci düzeyinin artacağını ve öğrencilerimizin akademik anlamda daha başarılı olacağını düşünüyorum. Çalışmalarım sırasında desteğini esirgemeyen okul yönetimine de ayrıca teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

Haber: Erol Küçük 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.