08 Mart 2015 - 23:27 - Güncellenme: 30 Ekim 2020 - 19:15
G: 30 Ekim 2020 - 19:15
Spor camiasının acı kaybı
Bulancak'ta spor camiasının sevilen ismi İlyas Spor'un sahibi İlyas Uzunoğlu (52) geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
Akşam saatlerinde evinin kapısında fenalaşan Uzunoğlu'nun Bulancak Devlet Hastanesine kaldırıldığı ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi.
Bulancak ve Giresun'da spor camiasının başarılı isimlerinden olan Uzunoğlu'nun vefat haberini duyan dostları, arkadaşları ve akrabaları Bulancak Devlet Hastanesi'ne akın etti. Hayatını spora adayan bir isim olan İlyas Uzunoğlu'nun vefatı tüm sevenlerini yasa boğdu. Uzunoğlu'nun cenazesi yarın Bulancak Orta Camide ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. Uzunoğlu'na Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve spor camiasına başsağlığı dileriz.
Yorumlar
+ Yorum Yap
Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş ve tüm sorumluluğu üstlenmiş olursunuz.
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Gözden Kaçmasın
TBB’den Bulancak Belediyesine ekskavatör hibesi
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

Piraziz’de Yağmur Suyu Hattı Çalışmaları Sürüyor

AK Parti Giresun’da yerel yönetimler bir araya geldi

Başkan Fuat Köse dolmuşçu esnafıyla kahvaltıda buluştu

Giresun’un yeşil alanları bakıma alındı

Motorinde Büyük İndirim Beklentisi
Trend Haberler
Mersin İl Emniyet Müdürü Aktaş’tan anlamlı ziyaretler

AK Parti Giresun İl Başkanı Alkan, Genç ve Dinamik ekibini açıkladı

Bulancak’ta Sanatın Yeni Adresi, Erdinç Ekmekçi Sanat Akademisi

Giresun’da tarihi gün! Hekim Tower’ın temeli atılıyor

CHP Giresun İl Başkanlığına Karaibrahim atandı



