Sokak kedisi hayata tutundu

YAŞAM 26.07.2021 - 17:54, Güncelleme: 26.07.2021 - 17:54 2080+ kez okundu.
 

Sokak kedisi hayata tutundu

Bulancak’ta Çiçekçi İdris Üstün’ün bakımını üstlendiği sokak kedisi kendini bilmez bir kişinin otomobilin çarpması sonucu sakatlandı.
Giresun Vetlife klinikte Veteriner Doktor Önder Çakır ameliyata aldı. Ameliyat masraflarını geçmişte basketbolda İdris Üstün’ün öğrencileri olan iş Adamı Evren Uzunalioğlu, Doktor Muzaffer Altundağ, Sigortacı Ömer Üstündağ, Öğretmen Çoşkun Beyaz üstlendi. İdris üstün gazetemize yaptığı açıklamada; ‘Öncelikle ameliyat masrafını üstlenen 4 değerli arkadaşlarımı ve yem mama ücretini karşılayan Ayvaz Ali Üstün öğretmenimi tebrik ediyorum. Buradan herkese sokak hayvanlarına sahip çıkma noktasında çağrıda bulunuyorum. Çünkü onlar sahipsiz ve güçleri de yetersiz. Tüm canlıların yaşam haklarına saygı duymalıyız’  dedi. HABERR:EROL KÜÇÜK  
Bulancak’ta Çiçekçi İdris Üstün’ün bakımını üstlendiği sokak kedisi kendini bilmez bir kişinin otomobilin çarpması sonucu sakatlandı.

Giresun Vetlife klinikte Veteriner Doktor Önder Çakır ameliyata aldı. Ameliyat masraflarını geçmişte basketbolda İdris Üstün’ün öğrencileri olan iş Adamı Evren Uzunalioğlu, Doktor Muzaffer Altundağ, Sigortacı Ömer Üstündağ, Öğretmen Çoşkun Beyaz üstlendi. İdris üstün gazetemize yaptığı açıklamada; ‘Öncelikle ameliyat masrafını üstlenen 4 değerli arkadaşlarımı ve yem mama ücretini karşılayan Ayvaz Ali Üstün öğretmenimi tebrik ediyorum. Buradan herkese sokak hayvanlarına sahip çıkma noktasında çağrıda bulunuyorum. Çünkü onlar sahipsiz ve güçleri de yetersiz. Tüm canlıların yaşam haklarına saygı duymalıyız’  dedi.

HABERR:EROL KÜÇÜK

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.