Sokak Basketbolu için başvurular başladı

SPOR 01.07.2021 - 16:30, Güncelleme: 01.07.2021 - 16:30 2195+ kez okundu.
 

Sokak Basketbolu için başvurular başladı

Giresun’da Sokak Basketbolu heyecanı yeniden başlıyor.
Yaşanan pandemi süreci nedeniyle geçtiğimiz yıl yapılamayan sokak basketbolu evine geri dönüyor. Giresun Belediye Gençlik Spor Kulübü Başkanı Alaaddin Hafızoğlu ve Giresun basketbolunun önde gelen isimlerinden antrenör Salim Taslı öncülüğünde düzenlenen organizasyon için Belediye Beyaz Masa birimine başvurular başladı. 25 Temmuz günü açılış maçıyla birlikte start alacak olan sokak basketbolunda maçlar Atatürk Meydanı’nda oynanacak olup, bazı maçların 19 Eylül Spor salonunda oynanması da gündemde. Bu yıl 24’üncüsü düzenlenecek olan ve şehrimizin sevilen, tanınan doktorlarından merhum Ali Hakan Güvenç anısına düzenlenen turnuvada; 2002 ve üzeri doğumlular (Büyükler), 2003-2004 doğumlular (Gençler), 2005-2006 doğumlular (Yıldızlar), 2007-2008 doğumlular (Küçükler) ve 2009-2010-2011 doğumlular (Minikler) kategorilerinin yer alacağı Dr. Ali Hakan Güvenç sokak basketbolunun Atatürk Meydanı’nda düzenlenecek olması nedeniyle basketbol severlerin yoğun ilgi göstermesi beklenirken, turnuvayı kazanan takımlara sürpriz hediyeler verilecek. Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, bu turnuvada gençlere spor yaptırarak eğlenceli bir aktivitede buluşturmayı amaçladıklarını belirterek: “Basketbolun güzelliklerini halkımız arasındaki birlik ve beraberlik ruhunu basketbol yoluyla sporun birleştirici gücüne güvenerek güzel bir turnuva geçmesini temenni ediyorum. Giresun’umuzun çok sevdiği, kendini Giresun halkına adamış değerli ağabeyimiz Dr. Ali Hakan Güvenç anısına düzenlediğimiz sokak basketbolu turnuvasına katılacak tüm gençlerimize şimdiden başarılar diliyorum" dedi.
Giresun’da Sokak Basketbolu heyecanı yeniden başlıyor.

Yaşanan pandemi süreci nedeniyle geçtiğimiz yıl yapılamayan sokak basketbolu evine geri dönüyor. Giresun Belediye Gençlik Spor Kulübü Başkanı Alaaddin Hafızoğlu ve Giresun basketbolunun önde gelen isimlerinden antrenör Salim Taslı öncülüğünde düzenlenen organizasyon için Belediye Beyaz Masa birimine başvurular başladı.

25 Temmuz günü açılış maçıyla birlikte start alacak olan sokak basketbolunda maçlar Atatürk Meydanı’nda oynanacak olup, bazı maçların 19 Eylül Spor salonunda oynanması da gündemde.

Bu yıl 24’üncüsü düzenlenecek olan ve şehrimizin sevilen, tanınan doktorlarından merhum Ali Hakan Güvenç anısına düzenlenen turnuvada;

2002 ve üzeri doğumlular (Büyükler), 2003-2004 doğumlular (Gençler), 2005-2006 doğumlular (Yıldızlar), 2007-2008 doğumlular (Küçükler) ve 2009-2010-2011 doğumlular (Minikler) kategorilerinin yer alacağı Dr. Ali Hakan Güvenç sokak basketbolunun Atatürk Meydanı’nda düzenlenecek olması nedeniyle basketbol severlerin yoğun ilgi göstermesi beklenirken, turnuvayı kazanan takımlara sürpriz hediyeler verilecek.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, bu turnuvada gençlere spor yaptırarak eğlenceli bir aktivitede buluşturmayı amaçladıklarını belirterek: “Basketbolun güzelliklerini halkımız arasındaki birlik ve beraberlik ruhunu basketbol yoluyla sporun birleştirici gücüne güvenerek güzel bir turnuva geçmesini temenni ediyorum. Giresun’umuzun çok sevdiği, kendini Giresun halkına adamış değerli ağabeyimiz Dr. Ali Hakan Güvenç anısına düzenlediğimiz sokak basketbolu turnuvasına katılacak tüm gençlerimize şimdiden başarılar diliyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.