Soğuk hava deposu yaptı yok satıyor
İzmir, Karşıyaka’da tavukçu Cengizhan Aksoy ürünlerin soğuk zinciri kırılmasın diye dükkanına soğuk hava deposu yaptığından beri yok satmaya başladı.
Gıda ile ilgili İSO 22000:2005 gıda güvenliği yönetim Sistemi belgesi dahil tüm belgeleri alıp dükkanına asan Cengizhan Aksoy müşterilerinin soğuk hava deposunu ve duvarda asılı belgeleri gördüklerinde güvenle tavuk ürünlerini aldığını söylüyor.
Cengizhan Aksoy; “Karşıyaka’da bilinçli tüketiciler çoğunlukta. Hijyene, soğuk zincirine, gıda işletmeciliği için alınan belgelere dikkat etmekte. Biz de Karşıyaka’mıza onaylı bir entegre tesis kazandırmanın gurunu yaşıyoruz. Müşteriler dükkâna girdiklerinde soğuk hava deposunun kapısını görünce kapıyı soruyorlar. Sonra duvardaki asılı belgeleri görünce bizi tebrik ediyorlar. Ürünlerimiz günlük gelip -2°’de muhafaza edilip günlük bitmektedir Firmamız İSO 22000:2005 gıda güvenliği yönetim Sistemi’ne uygundur Ürünlerimiz mikrobiyolojik kriterler tebliğine Tarım Bakanlığı tarafından uygun olduğu tespit edilmiştir. Gıda işletmeciliği ile ilgili dükkanımda 13 belgeyi asmak gurur veriyor.

Dar bütçelileri düşünmüş
Dar bütçelileri de düşündüklerini vurgulayan iş yeri sahibi Aksoy, bütün ürün alamayanlar için çiftliğimizde ürettiğimiz doğal ürünleri parçalayarak satışa sunduklarını iş yerinde doğal ürünlere önem verdiklerini, müşterilerin kendi çiftliklerinde ürettikleri doğal tavuk, bıldırcın yumurtasına ve doğal tavuk ürünlerine daha çok ilgi duyduklarını ifade etti.
Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Gözden Kaçmasın
Piraziz’de Yağmur Suyu Hattı Çalışmaları Sürüyor
Görüntüle →İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Mersin İl Emniyet Müdürü Aktaş’tan anlamlı ziyaretler







