Yıldız Haber
Yıldız Haber
Açık
Giresun · 25°C
Bizi Takip Edin
14 Ağustos 2023 - 18:02 - Güncellenme: 14 Ağustos 2023 - 18:04 G: 14 Ağustos 2023 - 18:04

Sinop'ta iki ilçede 2 gün süreyle denize giriş yasağı getirildi

SİNOP (AA) - Sinop'un iki ilçesinde beklenen kuvvetli rüzgar nedeniyle 2 gün süreyle denize girme yasağı getirildi.

0 Okunma 0 Paylaşım
Sinop'ta iki ilçede 2 gün süreyle denize giriş yasağı getirildi

Türkeli Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamada, 14-15 Ağustos tarihlerinde bölgede yoğun rüzgar beklendiği belirtildi.

Vatandaşların, can güvenliklerini korumak amacıyla söz konusu tarihlerde denize girmenin yasaklandığı vurgulanan açıklamada, "14-15 Ağustos tarihlerinde denizde dip akıntısı ve yoğun poyraz rüzgarları beklendiğinden belirtilen tarihlerde ilçemiz genelindeki tüm plaj ve iskelelerde vatandaşlarımızın can güvenliğini korumak maksadıyla denize girilmesi yasaklanmıştır." ifadelerine yer verildi.

Ayancık Kaymakamlığından yapılan açıklamada da aynı gerekçe ile ilçede 14-15 Ağustos tarihlerinde denize girmenin yasaklandığı duyuruldu.

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!