Yıldız Haber
Yıldız Haber
Açık
Giresun · 25°C
Bizi Takip Edin
28 Nisan 2025 - 17:18

Silivri’de Tutuklu Olmasına Rağmen Bulancakspor’u Unutmadı!

Geçtiğimiz haftalarda tutuklanarak görevinden uzaklaştırılan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bulancakspor’u unutmadı.

0 Okunma 0 Paylaşım
Silivri’de Tutuklu Olmasına Rağmen Bulancakspor’u Unutmadı!

Pazar günü Bulancak İlçe Stadı'nda gerçekleşen kupa töreninde, İmamoğlu adına bir binadan dev bir kutlama pankartı asıldı. Bulancakspor’un kupa törenine katılamayan Ekrem İmamoğlu, pankartla birlikte kulübe olan desteğini simgeleyen anlamlı bir mesaj verdi. Pankartta, “Şampiyon Bulancakspor'umuza 3. Ligde başarılar dilerim” ifadesi yer aldı.

İmamoğlu’nun bu desteği, kulübün taraftarları tarafından takdirle karşılandı. Zorlu süreçlerde bile Bulancakspor’a olan bağlılığını ve desteğini gösteren İmamoğlu’nun mesajı, spor camiasında olumlu yankı uyandırdı.

 

#Bulancakspor #Şampiyon #3. Lig #Ekrem İmamoğlu #Destek #Pankart

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!