Yıldız Haber
Yıldız Haber
Açık
Giresun · 21°C
Bizi Takip Edin
23 Aralık 2024 - 17:04

‘Sıfır atık projesi’ ile beğeni topladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan himayelerinde sürdürülen Sıfır Atık Projesi’, Bulancak Güzelyalı İlkokulu’nda başarıyla hayata geçiriliyor.

0 Okunma 0 Paylaşım
‘Sıfır atık projesi’ ile beğeni topladı

Bu kapsamda, Bulancak Güzelyalı İlkokulu 1-D sınıfı öğretmeni Kerime Fatma Baş ve öğrencilerinin okulda sergilediği sıfır atık projesi büyük beğeni aldı. Bu okulda daha iyi bir çevre ve gelecek için çocuklara eğitimler verildiğini söyleyen Okul Müdürü Metin Gündoğdu, “Öncelikle sınıf öğretmeni Kerime Fatma Baş’ı kutluyorum. Çocuklarımız doğayı ve çevreyi korumayı daha iyi öğreniyor. Bu okulda daha iyi bir çevre ve gelecek için Bulancaklı çocuklarımıza eğitimler veriyoruz. Sınıf öğretmenimiz Kerime Fatma Baş çocuklarımıza hem bilgi veriyor hem de eğlenerek öğrenmelerini sağlıyor. Çocuklarımız buradan bilinçlenerek çevre bilinci kazanmış oluyorlar. Okulumuzda temizlik, çevre koruma, atık, geri dönüşüm, iklim değişikliği, israfın önlenmesi gibi konularda duyarlı ve titiz çalışmalar yürütüyoruz. Bu çalışmalarımız artarak devam edecek. Sıfır Atık Okulu projesi ile de yeni nesillerimizin bilinç ve farkındalık seviyesini artırmayı, onları daha yeşil bir yaşama teşvik etmeyi, sosyo-kültürel gelişimlerini artırmayı ve duyarlı tüketim alışkanlığı kazandırarak tasarruf ve ekonomik kazancı öğrenmelerini sağlamayı amaçlıyoruz. Gelecek nesillerimizin bu bilinçle yetişmesi için ne gerekiyorsa yapacağız” ifadelerini kullandı.

#sıfır atık projesi #Güzelyalı İlkokulu sıfır atık #çevre bilinci eğitimi #Kerime Fatma Baş sıfır atık #Bulancak geri dönüşüm projesi

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!