Şiddetli Yağışlara Dikkat!

YAŞAM 26.07.2021 - 17:56, Güncelleme: 26.07.2021 - 17:56 2478+ kez okundu.
 

Şiddetli Yağışlara Dikkat!

Giresun Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada; ‘Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre Giresun’da Salı günü çok kuvvetli ve şiddetli yağış bekleniyor.
Meydana gelebilecek ani sel, su baskını, taşkın, heyelan, yıldırım, dolu, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır’denildi. Yapılan açıklamanın devamında; ‘Beklenen Hadise : Gökgürültülü Sağanak Yağış Beklendiği Yer: Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre; Doğu Karadeniz’de görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların; 27.07.2021 Salı günü sabah saatlerinden itibaren etkisini artırarak, Giresun ile Trabzon’un batısında çok kuvvetli ve şiddetli (50–100 kg/m2) olacağı tahmin edilmektedir. Yağışların Çarşamba günü ilk saatlerde etkisini azaltması bekleniyor. Meydana gelebilecek ani sel, su baskını, taşkın, heyelan, yıldırım, dolu, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Başlama-Bitiş Zamanı : 27.07.2021 08:00-28.07.2021 03:00 Hadisenin Şiddeti : Aşırı Yağış, Oluşması Muhtemel Riskler : Ani Sel - Su Baskını - Heyelan - Yıldırım - Ulaşımda Aksamalar oluşabilir açıklaması yapıldı.
Giresun Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada; ‘Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre Giresun’da Salı günü çok kuvvetli ve şiddetli yağış bekleniyor.

Meydana gelebilecek ani sel, su baskını, taşkın, heyelan, yıldırım, dolu, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır’denildi.

Yapılan açıklamanın devamında; ‘Beklenen Hadise : Gökgürültülü Sağanak Yağış Beklendiği Yer: Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre; Doğu Karadeniz’de görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların; 27.07.2021 Salı günü sabah saatlerinden itibaren etkisini artırarak, Giresun ile Trabzon’un batısında çok kuvvetli ve şiddetli (50–100 kg/m2) olacağı tahmin edilmektedir.

Yağışların Çarşamba günü ilk saatlerde etkisini azaltması bekleniyor. Meydana gelebilecek ani sel, su baskını, taşkın, heyelan, yıldırım, dolu, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Başlama-Bitiş Zamanı : 27.07.2021 08:00-28.07.2021 03:00 Hadisenin Şiddeti : Aşırı Yağış, Oluşması Muhtemel Riskler : Ani Sel - Su Baskını - Heyelan - Yıldırım - Ulaşımda Aksamalar oluşabilir açıklaması yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.