Servis şoförlerine bilgilendirme toplantısı

YAŞAM 19.10.2021 - 17:10, Güncelleme: 19.10.2021 - 17:10 2594+ kez okundu.
 

Servis şoförlerine bilgilendirme toplantısı

Yağlıdere'de, taşımalı eğitim kapsamındaki öğrencilerin daha güvenli ortamda okula ulaşımları için servis şoförlerine yönelik eğitim ve bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
Toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Öztürk, İlçe Emniyet Amir Vekili Orhan Özkul, Milli Eğitim Şube Müdürü Cihan Deniz, okul müdürleri ve servis şoförleri katıldı. Milli Eğitim Bakanlığı Taşıma Yoluyla Eğitime Erişim Yönetmeliğinde belirtilen esaslar üzerinde durulan toplantıda, şoförlere, belirlenen güzergahlardan öğrencileri almaları ve belirtilen okullara öğrencileri imza karşılığında teslim etmeleri, taşıma esnasında yüksek sesle müzik dinlenmemesi, kemerlerin takılı olması, araç temizliğine dikkat edilmesi, sigara kullanılmaması konularında uyarılarda bulunuldu.
Yağlıdere'de, taşımalı eğitim kapsamındaki öğrencilerin daha güvenli ortamda okula ulaşımları için servis şoförlerine yönelik eğitim ve bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Öztürk, İlçe Emniyet Amir Vekili Orhan Özkul, Milli Eğitim Şube Müdürü Cihan Deniz, okul müdürleri ve servis şoförleri katıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı Taşıma Yoluyla Eğitime Erişim Yönetmeliğinde belirtilen esaslar üzerinde durulan toplantıda, şoförlere, belirlenen güzergahlardan öğrencileri almaları ve belirtilen okullara öğrencileri imza karşılığında teslim etmeleri, taşıma esnasında yüksek sesle müzik dinlenmemesi, kemerlerin takılı olması, araç temizliğine dikkat edilmesi, sigara kullanılmaması konularında uyarılarda bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.