‘Senin Enerjin Senin Resmin’ yarışması sonuçlandı

GÜNDEM 29.06.2021 - 17:25, Güncelleme: 29.06.2021 - 17:25 2652+ kez okundu.
 

‘Senin Enerjin Senin Resmin’ yarışması sonuçlandı

Aksa Elektrik’in, Türkiye genelinde 5, 6, 7 ve 8. sınıf düzeyinde eğitim gören çocuklara yönelik olarak düzenlediği geleneksel “Senin Enerjin Senin Resmin” yarışması, geçen yıl olduğu gibi dijital kanallar üzerinden “Enerji Tasarrufu” temasıyla bu yıl üçüncü kez gerçekleşti.
Çocuk gözünden tasarrufun resmedildiği projede, küçük ressamlar enerji tasarrufunu kendi hayal dünyalarındaki gibi resmetti. Aksa Elektrik, bu yıl üçüncü defa düzenlediği “Senin Enerjin Senin Resmin” yarışmasının sonuçlarını açıkladı. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Aksa Elektrik’in resmi Facebook ve Instagram sosyal medya hesapları üzerinden düzenlenen yarışmaya ilgi büyüktü. 5, 6, 7 ve 8’inci sınıf öğrencilerine yönelik olarak gerçekleştirilen yarışmaya, Türkiye’nin her yerinden başvuru geldi. Yarışmaya katılmak isteyenler çizdikleri resimleri Aksa Elektrik’in resmi sosyal medya hesaplarına mesaj göndererek paylaştı. 7 Haziran 2021’de başlayan ve bu yıl çocuk gözünden enerji tasarrufu temasıyla gerçekleşen yarışmada, çocukların konuya farkındalıklarının artırılması ve bilinçlenmeleri amaçlandı. Yarışmada ilk 10’a giren çocuklara tablet hediye edilirken, mansiyon ödülü olarak da kırtasiye masrafları için 250 TL’lik hediye çeki verildi. Yarışmada dereceye giren eserler, şirketin sosyal medya hesapları üzerinden de duyuruldu.
Aksa Elektrik’in, Türkiye genelinde 5, 6, 7 ve 8. sınıf düzeyinde eğitim gören çocuklara yönelik olarak düzenlediği geleneksel “Senin Enerjin Senin Resmin” yarışması, geçen yıl olduğu gibi dijital kanallar üzerinden “Enerji Tasarrufu” temasıyla bu yıl üçüncü kez gerçekleşti.

Çocuk gözünden tasarrufun resmedildiği projede, küçük ressamlar enerji tasarrufunu kendi hayal dünyalarındaki gibi resmetti.

Aksa Elektrik, bu yıl üçüncü defa düzenlediği “Senin Enerjin Senin Resmin” yarışmasının sonuçlarını açıkladı. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Aksa Elektrik’in resmi Facebook ve Instagram sosyal medya hesapları üzerinden düzenlenen yarışmaya ilgi büyüktü.

5, 6, 7 ve 8’inci sınıf öğrencilerine yönelik olarak gerçekleştirilen yarışmaya, Türkiye’nin her yerinden başvuru geldi. Yarışmaya katılmak isteyenler çizdikleri resimleri Aksa Elektrik’in resmi sosyal medya hesaplarına mesaj göndererek paylaştı. 7 Haziran 2021’de başlayan ve bu yıl çocuk gözünden enerji tasarrufu temasıyla gerçekleşen yarışmada, çocukların konuya farkındalıklarının artırılması ve bilinçlenmeleri amaçlandı.

Yarışmada ilk 10’a giren çocuklara tablet hediye edilirken, mansiyon ödülü olarak da kırtasiye masrafları için 250 TL’lik hediye çeki verildi. Yarışmada dereceye giren eserler, şirketin sosyal medya hesapları üzerinden de duyuruldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.