Şehitler İçin Düzenlenen Mezarlıkta İnceleme Yapıldı

GÜNDEM 25.06.2021 - 16:36, Güncelleme: 25.06.2021 - 16:36 2913+ kez okundu.
 

Şehitler İçin Düzenlenen Mezarlıkta İnceleme Yapıldı

Giresun Valisi Enver Ünlü, Tirebolu ilçesine bağlı Eymür ve Sekü Köyünde ziyaret ve incelemelerde bulundu.
Vali Ünlü, Eymür Köyü Mezarlığında bulunan şehit mezarlarını ziyaret ederek burada yapılan düzenlemeler hakkında bilgi aldı. Birinci Dünya Savaşı sırasında 1916-1918 yıllarında Rus işgaline karşı Kafkas Cephesinde yapılan mücadelede Harşit Savunmasında şehit düşen 19 Mehmetçiğin defnedildiği mezarlıkta incelemelerde bulunan Vali Ünlü, bu alanda bir şehitlik düzenlemesi yapılarak, aynı bölgede bulunan iki şehit Mehmetçiğin de mezarlarının bu alana nakledilerek, şehitlerimizin şanına yakışır bir şehitlik yapılmasını istedi. Şehit mezarlarını ziyaret eden Vali Ünlü ve beraberindekiler toplu halde şehitlerimiz için dua etti. EYMÜR KÖYÜNDE SELİN İZLERİ SİLİNİYOR Giresun’da 22 Ağustos 2020 tarihinde meydana gelen sel felaketinden etkilenen Eymür Köyünde DSİ ve İl Özel İdaresi tarafından yaptırılan menfez inşaatlarında incelemelerde bulunan Vali Ünlü, yapılan işler hakkında yetkililerden bilgi alarak, çalışmaların biran önce tamamlanması talimatı verdi. SEKÜ KÖYÜNDE AFAD KONUTLARI İÇİN TESPİT EDİLEN ARAZİDE İNCELEME Vali Ünlü, Eymür ve Sekü Köylerinde sel afetinden etkilenen hak sahibi olarak kabul edilen haneler için yaptırılması planlanan AFAD konutları için Sekü Köyünde tespit edilen arazi üzerinde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. İncelemeler sırasında; Tirebolu Kaymakamı Cevat Akgün, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Cengiz Varol, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Murat Cavunt ile diğer ilgililer hazır bulundu.    
Giresun Valisi Enver Ünlü, Tirebolu ilçesine bağlı Eymür ve Sekü Köyünde ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Vali Ünlü, Eymür Köyü Mezarlığında bulunan şehit mezarlarını ziyaret ederek burada yapılan düzenlemeler hakkında bilgi aldı. Birinci Dünya Savaşı sırasında 1916-1918 yıllarında Rus işgaline karşı Kafkas Cephesinde yapılan mücadelede Harşit Savunmasında şehit düşen 19 Mehmetçiğin defnedildiği mezarlıkta incelemelerde bulunan Vali Ünlü, bu alanda bir şehitlik düzenlemesi yapılarak, aynı bölgede bulunan iki şehit Mehmetçiğin de mezarlarının bu alana nakledilerek, şehitlerimizin şanına yakışır bir şehitlik yapılmasını istedi. Şehit mezarlarını ziyaret eden Vali Ünlü ve beraberindekiler toplu halde şehitlerimiz için dua etti.

EYMÜR KÖYÜNDE SELİN İZLERİ SİLİNİYOR

Giresun’da 22 Ağustos 2020 tarihinde meydana gelen sel felaketinden etkilenen Eymür Köyünde DSİ ve İl Özel İdaresi tarafından yaptırılan menfez inşaatlarında incelemelerde bulunan Vali Ünlü, yapılan işler hakkında yetkililerden bilgi alarak, çalışmaların biran önce tamamlanması talimatı verdi.

SEKÜ KÖYÜNDE AFAD KONUTLARI İÇİN TESPİT EDİLEN ARAZİDE İNCELEME

Vali Ünlü, Eymür ve Sekü Köylerinde sel afetinden etkilenen hak sahibi olarak kabul edilen haneler için yaptırılması planlanan AFAD konutları için Sekü Köyünde tespit edilen arazi üzerinde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

İncelemeler sırasında; Tirebolu Kaymakamı Cevat Akgün, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Cengiz Varol, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Murat Cavunt ile diğer ilgililer hazır bulundu.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.