Samsun'da TEKNOFEST 2022 için tanıtım çalışması yapılıyor

ASAYİŞ (AA) - Anadolu Ajansı | 02.10.2021 - 18:06, Güncelleme: 02.10.2021 - 17:27 4285+ kez okundu.
 

Samsun'da TEKNOFEST 2022 için tanıtım çalışması yapılıyor

Samsun'da TEKNOFEST 2022 için tanıtım çalışması yapılıyor
SAMSUN (AA) - Havacılık Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST'e gelecek yıl ev sahipliği yapacak Samsun'da tanıtım çalışmaları başladı.Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Kasapoğlu, gazetecilere, TEKNOFEST 2022'nin Samsun'da yapılacak olmasıyla ilgili tanıtım çalışmalarına başladıklarını söyledi.TEKNOFEST'in Milli Mücadele'nin ilk adım şehri Samsun'un ev sahipliğinde düzenlenecek olmasıyla ilgili şehrin belirli yerlerinde tanıtım stantları açtıklarını belirten Kasapoğlu, "Yeşilyurt Alışveriş Merkezi'nde roket yarışmasında orta irtifa kategorisinde Türkiye birincisi olan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Atakum Gençlik Merkezi Tanyeli Roket Takımı üyeleri, roketlerini sergiliyor. Ziyarete gelen vatandaşlarımıza tanıtım yapıyoruz." dedi.Kasapoğlu, Yeşilyurt AVM Genel Müdürü Neslihan Yavuz Apak'ın TEKNOFEST 2022'nin tanıtımı için kendilerine büyük destek sağladığını kaydetti.
Samsun'da TEKNOFEST 2022 için tanıtım çalışması yapılıyor

SAMSUN (AA) - Havacılık Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST'e gelecek yıl ev sahipliği yapacak Samsun'da tanıtım çalışmaları başladı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Kasapoğlu, gazetecilere, TEKNOFEST 2022'nin Samsun'da yapılacak olmasıyla ilgili tanıtım çalışmalarına başladıklarını söyledi.

TEKNOFEST'in Milli Mücadele'nin ilk adım şehri Samsun'un ev sahipliğinde düzenlenecek olmasıyla ilgili şehrin belirli yerlerinde tanıtım stantları açtıklarını belirten Kasapoğlu, "Yeşilyurt Alışveriş Merkezi'nde roket yarışmasında orta irtifa kategorisinde Türkiye birincisi olan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Atakum Gençlik Merkezi Tanyeli Roket Takımı üyeleri, roketlerini sergiliyor. Ziyarete gelen vatandaşlarımıza tanıtım yapıyoruz." dedi.

Kasapoğlu, Yeşilyurt AVM Genel Müdürü Neslihan Yavuz Apak'ın TEKNOFEST 2022'nin tanıtımı için kendilerine büyük destek sağladığını kaydetti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.