Samsun'da tarım aracı dereye devrildi: 1 ölü, 1 yaralı

ASAYİŞ (AA) - Anadolu Ajansı | 22.06.2021 - 17:07, Güncelleme: 22.06.2021 - 17:07 2599+ kez okundu.
 

Samsun'da tarım aracı dereye devrildi: 1 ölü, 1 yaralı

Samsun'da tarım aracı dereye devrildi: 1 ölü, 1 yaralı
SAMSUN (AA) - Samsun'un Çarşamba ilçesinde "patpat" olarak tabir edilen tarım aracının dereye devrilmesi sonucu bir kişi öldü, bir kişi yaralandı.Mevlüt Şencan'ın (65) kullandığı tarım aracı, Çatak Mahallesi'nde dereye devrildi. Kazada sürücü ile yanında bulunan Muzaffer Alver (75) yaralandı.Sağlık ekiplerince Çarşamba Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Şencan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.
Samsun'da tarım aracı dereye devrildi: 1 ölü, 1 yaralı

SAMSUN (AA) - Samsun'un Çarşamba ilçesinde "patpat" olarak tabir edilen tarım aracının dereye devrilmesi sonucu bir kişi öldü, bir kişi yaralandı.

Mevlüt Şencan'ın (65) kullandığı tarım aracı, Çatak Mahallesi'nde dereye devrildi. Kazada sürücü ile yanında bulunan Muzaffer Alver (75) yaralandı.

Sağlık ekiplerince Çarşamba Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Şencan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.