Samsun'da bir kişiyi silahla ağır yaralayan şüpheli tutuklandı

ASAYİŞ (AA) - Anadolu Ajansı | 19.04.2022 - 13:51, Güncelleme: 19.04.2022 - 12:00 4584+ kez okundu.
 

Samsun'da bir kişiyi silahla ağır yaralayan şüpheli tutuklandı

Samsun'da bir kişiyi silahla ağır yaralayan şüpheli tutuklandı
SAMSUN (AA) - Samsun'un İlkadım ilçesinde bir kişiyi silahla ağır yaralayan zanlı tutuklandı.Ulugazi Mahallesi 100. Yıl Bulvarı'ndaki kilise civarında daha önce aralarında husumet olduğu öğrenilen A.Ş'yi silahla ağır yaralayan E.K'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.Adliyeye sevk edilen şüpheli çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisi devam eden A.Ş'nin ikinci kez ameliyat edildiği ve sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.Dün, Ulugazi Mahallesi 100. Yıl Bulvarı'ndaki kilise civarında E.K, daha önce aralarında husumet olduğu öğrenilen A.Ş'yi (29) yanında taşıdığı ruhsatsız silahla yaralayarak kaçmıştı. Ağır yaralanan A.Ş, hastaneye kaldırılmış, E.K. ise İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince kısa sürede yakalanmıştı.
Samsun'da bir kişiyi silahla ağır yaralayan şüpheli tutuklandı

SAMSUN (AA) - Samsun'un İlkadım ilçesinde bir kişiyi silahla ağır yaralayan zanlı tutuklandı.

Ulugazi Mahallesi 100. Yıl Bulvarı'ndaki kilise civarında daha önce aralarında husumet olduğu öğrenilen A.Ş'yi silahla ağır yaralayan E.K'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen şüpheli çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisi devam eden A.Ş'nin ikinci kez ameliyat edildiği ve sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Dün, Ulugazi Mahallesi 100. Yıl Bulvarı'ndaki kilise civarında E.K, daha önce aralarında husumet olduğu öğrenilen A.Ş'yi (29) yanında taşıdığı ruhsatsız silahla yaralayarak kaçmıştı. Ağır yaralanan A.Ş, hastaneye kaldırılmış, E.K. ise İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince kısa sürede yakalanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.