Şampiyonun kim olacağı bizi ilgilendirmez

SPOR 15.04.2022 - 09:28, Güncelleme: 15.04.2022 - 09:28 3858+ kez okundu.
 

Şampiyonun kim olacağı bizi ilgilendirmez

Bulancak İhsaniyespor teknik sorumlusu Esirettin Zehir Pazar günü Giresun süper amatör liginin son haftasında Bulancak’ta saat 13.00 de Tireboluspor ile oynayacakları müsabaka ile ilgili görüşlerini belirtti.
     Bulancak İhsaniyespor teknik sorumlusu Esirettin Zehir Giresun süper amatör liginde zorlu bir sezonu geride bırakırken, bu Pazar günü oynanacak son maçlar öncesi ligimizde şampiyon olacak takım halen belli olmadı. Grubumuzda 35 puan ile Yeniyolspor ve Espiyespor’un 1 puan önünde lider olarak bulunan Tireboluspor ile kendi sahamızda Pazar günü şampiyonun belirleneceği zorlu bir müsabakaya çıkacağız.      Rakibimiz Tireboluspor’un şampiyon olması için bu maçı mutlak kazanması gerekiyor. Biz İhsaniyespor olarak yıllardır ligdeki konumumuza bakmadan istirarlı ve sürekli çalışmalarımıza devam ediyoruz. Her geçen gün takım olarak oyun ve futbolcu kapasitemizi biraz daha geliştiriyoruz. Bizi yıllardır ayakta tutan en önemli etken bu yapımız. Ligdeki son üç maçımıza yaş ortalaması yirmi olan genç bir takım ile çıktık. Şu anda formumuzun tam zirvesindeyiz. Ligdeki konumumuza bakan herkes yanılır. İyi futbol oynayan ve koşan bir ekibiz.     Giresun süper amatör liginde son maçlar öncesi kimin şampiyon olacağı bizi ilgilendirmez. Biz İhsaniyespor olarak çok değer verdiğimiz çocuklarımız ile sahaya çıkıp verdiğimiz emeğin karşılığını almak için mücadele edeceğiz. Bu son maçımızda üç puan alarak inancımızı daha yukarılara taşımak istiyoruz dedi.
Bulancak İhsaniyespor teknik sorumlusu Esirettin Zehir Pazar günü Giresun süper amatör liginin son haftasında Bulancak’ta saat 13.00 de Tireboluspor ile oynayacakları müsabaka ile ilgili görüşlerini belirtti.

     Bulancak İhsaniyespor teknik sorumlusu Esirettin Zehir Giresun süper amatör liginde zorlu bir sezonu geride bırakırken, bu Pazar günü oynanacak son maçlar öncesi ligimizde şampiyon olacak takım halen belli olmadı. Grubumuzda 35 puan ile Yeniyolspor ve Espiyespor’un 1 puan önünde lider olarak bulunan Tireboluspor ile kendi sahamızda Pazar günü şampiyonun belirleneceği zorlu bir müsabakaya çıkacağız.

     Rakibimiz Tireboluspor’un şampiyon olması için bu maçı mutlak kazanması gerekiyor. Biz İhsaniyespor olarak yıllardır ligdeki konumumuza bakmadan istirarlı ve sürekli çalışmalarımıza devam ediyoruz. Her geçen gün takım olarak oyun ve futbolcu kapasitemizi biraz daha geliştiriyoruz. Bizi yıllardır ayakta tutan en önemli etken bu yapımız. Ligdeki son üç maçımıza yaş ortalaması yirmi olan genç bir takım ile çıktık. Şu anda formumuzun tam zirvesindeyiz. Ligdeki konumumuza bakan herkes yanılır. İyi futbol oynayan ve koşan bir ekibiz.

    Giresun süper amatör liginde son maçlar öncesi kimin şampiyon olacağı bizi ilgilendirmez. Biz İhsaniyespor olarak çok değer verdiğimiz çocuklarımız ile sahaya çıkıp verdiğimiz emeğin karşılığını almak için mücadele edeceğiz. Bu son maçımızda üç puan alarak inancımızı daha yukarılara taşımak istiyoruz dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.