Yıldız Haber
Yıldız Haber
Açık
Giresun · 25°C
Bizi Takip Edin
30 Kasım 2023 - 18:31 - Güncellenme: 30 Kasım 2023 - 18:37 G: 30 Kasım 2023 - 18:37

Şampiyon ilçe sahipsiz ilçe oldu!

2019 yılında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yatırım programına alınan Bulancak Kapalı Spor Salonu Projesinde sahipsizlik nedeniyle aradan geçen 4 yıla rağmen hala kalem dahi oynatılmadı.

0 Okunma 0 Paylaşım
Şampiyon ilçe sahipsiz ilçe oldu!

Bulancak Anadolu Lisesi ve BATEM arasında kurulması planlanan Kapalı Spor Salonu projesinde bugüne kadar bir arpa boyu yol alınamaması hem dünya şampiyonu hem de Türkiye şampiyonu çıkaran yaklaşık 13 bin öğrencisi bulunan Giresun’un en büyük ilçesi Bulancak’ta tepkilere neden olmaya devam ediyor. Yaklaşık 60 binin üzerinde nüfusu bulunan Bulancak ilçesinde salon sporu yapan öğrencilerin Giresun’a gitmek zorunda kaldığını ifade eden öğrenci velileri, Bulancak’ın hakkının gasp edildiğini ifade ederek, Giresun İl Milli Eğitim Müdürlüğünü göreve davet ettiler.

Projesi yatırım programına alınarak 4 yıldır sümen altı edilen Bulancak Kapalı Spor Salonu Projesinin hayata geçmesini isteyen veliler, tüm siyasetçileri ve bürokratları göreve davet ederken, şampiyon öğrenciler ve şampiyon takımlar yetiştiren Bulancak’a sahip çıkılmasını bekliyorlar.

#Milli Eğitim Bakanlığı #Bulancak Kapalı Spor Salonu #proje

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!