Sağlıkta şiddeti önleme çalıştayı yapıldı

DÜNYA 21.01.2022 - 17:45, Güncelleme: 21.01.2022 - 17:45 9882+ kez okundu.
 

Sağlıkta şiddeti önleme çalıştayı yapıldı

Sağlık-Sen Giresun Şube Başkanı Kerim Süral yaptığı açıklamada;
‘İl Sağlık Müdürlüğü, Sağlık Teşkilatında yetkili Memur ve işçi Sendikaları olan Sağlık-Sen ve Özsağlık-İş Sendikası ile birlikte 19.01.2022 tarihinde Tirebolu Mavi Yeşil Restaurantta Sağlık Müdürü Doc. Dr. Muhammet Bulut, beraberinde Sağlık Müdürlüğü Başkanları, Hastane Başhekimleri, Hastane Müdürleri, Müdür Yardımcıları, Sendikamız Yönetim kurulu üyeleri, İsyeri Temsilcilerimiz, Öz Sağlık İş Sendikası Yönetim Kurulu üyeleri, isyeri temsilcileri Sağlıkta şiddeti önleme, Hasta ve Hasta Yakınları iletişim sorunları ve çözüm yolları  ile ilgili çalıştay düzenlenmiştir. Çalıştaya ilgi oldukça yoğun olmuş ve güzel bir atmosferde icra edilmiştir. Sağlık Sen Şube Başkanı Kerim Süral, Öz Sağlık İş Şube Başkanı Hamza Türkmen açılış konuşması yaparak sorunları dile getirmişlerdir. Daha sonra Memur sen İl Başkanı Muhammet Sarı bir selamlama konuşması yaptıktan sonra, İl Sağlık Müdürümüz Doç. Muhammet Bulut konuşmasını yaparak Sağlıkta şiddet, sorunlar ve çözüm yolları ile ilgili görüşlerini açıklamıştır. Konuşmadan sonra Sağlık Sen Şube Başkanı Kerim Süral  İl Sağlık Müdürü  Doç. Dr.Muhammet Bulut'a; Saglıkta şiddeti önleme, Sağlık Çalışanı ile hasta ve hasta yakınları arasında iletişim sorunlarının çözümünde katkılarından dolayı  teşekkürlerini bildiren bir plaket vermiştir. Akabinde tüm katılımcılar kendilerini tanıttıktan sonra, Hastane yöneticileri ve çalışan temsilcileri şiddetin önlenmesi ile ilgili görüş ve önerilerini sunmuşlardır. Bu görüş ve önerilerin hepsi birer birer not edilerek bir rapor haline getirildikten sonra kamuoyu ile paylaşılacak ve Bakanlık düzeyinde yetkili kurullara sunulacaktır. İl düzeyinde yapılması gerekenler hayata geçirilecektir. Bu kış gününde soğuk havaya rağmen eksiksiz katılım sağlayan öncelikle bu çalıştayın tertiplenmesinde öncülük eden İl Sağlık Müdürümüz Doc. Dr. Muhammet Bulut ve Tüm idarecilerimize Memur Sen Başkanımız Muhammet Sari ya, Öz Sağlık İş Sendikası Başkanı Hamza Türkmen e, Sendikamız Yönetim Kurulu üyelerine Tüm isyeri temsilcilerimize sonsuz şükranlarımızı sunarız’ dedi.  
Sağlık-Sen Giresun Şube Başkanı Kerim Süral yaptığı açıklamada;

‘İl Sağlık Müdürlüğü, Sağlık Teşkilatında yetkili Memur ve işçi Sendikaları olan Sağlık-Sen ve Özsağlık-İş Sendikası ile birlikte 19.01.2022 tarihinde Tirebolu Mavi Yeşil Restaurantta Sağlık Müdürü Doc. Dr. Muhammet Bulut, beraberinde Sağlık Müdürlüğü Başkanları, Hastane Başhekimleri, Hastane Müdürleri, Müdür Yardımcıları, Sendikamız Yönetim kurulu üyeleri, İsyeri Temsilcilerimiz, Öz Sağlık İş Sendikası Yönetim Kurulu üyeleri, isyeri temsilcileri Sağlıkta şiddeti önleme, Hasta ve Hasta Yakınları iletişim sorunları ve çözüm yolları  ile ilgili çalıştay düzenlenmiştir. Çalıştaya ilgi oldukça yoğun olmuş ve güzel bir atmosferde icra edilmiştir. Sağlık Sen Şube Başkanı Kerim Süral, Öz Sağlık İş Şube Başkanı Hamza Türkmen açılış konuşması yaparak sorunları dile getirmişlerdir. Daha sonra Memur sen İl Başkanı Muhammet Sarı bir selamlama konuşması yaptıktan sonra, İl Sağlık Müdürümüz Doç. Muhammet Bulut konuşmasını yaparak Sağlıkta şiddet, sorunlar ve çözüm yolları ile ilgili görüşlerini açıklamıştır. Konuşmadan sonra Sağlık Sen Şube Başkanı Kerim Süral  İl Sağlık Müdürü  Doç. Dr.Muhammet Bulut'a; Saglıkta şiddeti önleme, Sağlık Çalışanı ile hasta ve hasta yakınları arasında iletişim sorunlarının çözümünde katkılarından dolayı  teşekkürlerini bildiren bir plaket vermiştir. Akabinde tüm katılımcılar kendilerini tanıttıktan sonra, Hastane yöneticileri ve çalışan temsilcileri şiddetin önlenmesi ile ilgili görüş ve önerilerini sunmuşlardır. Bu görüş ve önerilerin hepsi birer birer not edilerek bir rapor haline getirildikten sonra kamuoyu ile paylaşılacak ve Bakanlık düzeyinde yetkili kurullara sunulacaktır. İl düzeyinde yapılması gerekenler hayata geçirilecektir.

Bu kış gününde soğuk havaya rağmen eksiksiz katılım sağlayan öncelikle bu çalıştayın tertiplenmesinde öncülük eden İl Sağlık Müdürümüz Doc. Dr. Muhammet Bulut ve Tüm idarecilerimize Memur Sen Başkanımız Muhammet Sari ya, Öz Sağlık İş Sendikası Başkanı Hamza Türkmen e, Sendikamız Yönetim Kurulu üyelerine Tüm isyeri temsilcilerimize sonsuz şükranlarımızı sunarız’ dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.