‘Sağlık ordusuna katılmanın gururunu yaşıyorum’

SAĞLIK 05.07.2021 - 18:01, Güncelleme: 05.07.2021 - 18:01 4149+ kez okundu.
 

‘Sağlık ordusuna katılmanın gururunu yaşıyorum’

Piraziz’in tanınmış simaları’ndan Eczacı Hayri Özdemir Samsun 19 Mayıs üniversitesi Tıp Fakültesini bitiren oğlu Alperen Özdemir’in mezuniyet törenine katıldı. Mezuniyet heyecanı yaşayan Alperen Özdemir ile anne ve babası duygusal anlar yaşadılar.
Alperen Özdemir yaptığı açıklamada“Bugün zorlu ve yorucu, büyük emek verdiğim 6 yıllık serüvenin sonuna geldim. 6 yılda dolu dolu bilgiler öğrendim. Biz hekimler bugün sağlık ordusuna katılmanın gururunu yaşıyoruz. Bizleri her zaman kucaklayan, yanımızda olan değerli hocalarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Mesleğimizin sorumluluğunu kıymetli hocalarımızdan öğrenerek geçirdik. Pandemi sürecinde ne kadar kutsal bir meslekte çalıştığımızın farkına vardık. Bu uğurda yaşamını yitiren bütün sağlık çalışanlarına başsağlığı diliyorum. Alacağım diplomayı benim kadar hak eden anne-babam olmasaydı bugünlere asla gelemezdim. Onlara çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu. Baba Hayri Özdemir ise“Oğlum artık bir hekimsin. Önünde uzun bir yol ve senden destek bekleyen insanlar olacak. Mesleğini yaparken kimsesizlerin hakkını koru ve onlara kimse ol. Allah'tan başka kimseden şükran bekleme. Bir hasta ile karşılaşınca hep acaba demeyi bil ve hep şüpheci olun. Ekibine güven. Önünde olacak herkese saygı ile yaklaş. Unutma ki bizim sağlığımıza yön verecek sizlersiniz. Allah bu güzel yolculuğunda yar ve yardımcın olsun.” ifadelerini kullandı. Haber: Erol Küçük  
Piraziz’in tanınmış simaları’ndan Eczacı Hayri Özdemir Samsun 19 Mayıs üniversitesi Tıp Fakültesini bitiren oğlu Alperen Özdemir’in mezuniyet törenine katıldı. Mezuniyet heyecanı yaşayan Alperen Özdemir ile anne ve babası duygusal anlar yaşadılar.

Alperen Özdemir yaptığı açıklamada“Bugün zorlu ve yorucu, büyük emek verdiğim 6 yıllık serüvenin sonuna geldim. 6 yılda dolu dolu bilgiler öğrendim. Biz hekimler bugün sağlık ordusuna katılmanın gururunu yaşıyoruz. Bizleri her zaman kucaklayan, yanımızda olan değerli hocalarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Mesleğimizin sorumluluğunu kıymetli hocalarımızdan öğrenerek geçirdik. Pandemi sürecinde ne kadar kutsal bir meslekte çalıştığımızın farkına vardık. Bu uğurda yaşamını yitiren bütün sağlık çalışanlarına başsağlığı diliyorum. Alacağım diplomayı benim kadar hak eden anne-babam olmasaydı bugünlere asla gelemezdim. Onlara çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Baba Hayri Özdemir ise“Oğlum artık bir hekimsin. Önünde uzun bir yol ve senden destek bekleyen insanlar olacak. Mesleğini yaparken kimsesizlerin hakkını koru ve onlara kimse ol. Allah'tan başka kimseden şükran bekleme. Bir hasta ile karşılaşınca hep acaba demeyi bil ve hep şüpheci olun. Ekibine güven. Önünde olacak herkese saygı ile yaklaş. Unutma ki bizim sağlığımıza yön verecek sizlersiniz. Allah bu güzel yolculuğunda yar ve yardımcın olsun.” ifadelerini kullandı.

Haber: Erol Küçük

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.