Saadet Partisi nezaket ziyaretlerini sürdürüyor

SİYASET 21.10.2021 - 12:32, Güncelleme: 21.10.2021 - 12:32 2860+ kez okundu.
 

Saadet Partisi nezaket ziyaretlerini sürdürüyor

Saadet Partisi Tirebolu Teşkilatı olağan kongre sonrası ziyaretlerini sürdürüyor. Saadet Partisi Tirebolu Teşkilatı bugün Tirebolu Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan’ı makamında ziyaret etti. İlçe Başkanı Ayhan İnal başkanlığındaki heyet Kaymakam Kotan’a “hayırlı olsun” dedi.
Saadet Partisi Tirebolu İlçe Başkanı Ayhan İnal “Hemen hemen aynı günlerde göreve başladık. Siz buraya tayin olduğunuz günlerde biz de ilçe teşkilatını kurmakla görevlendirildik. İlçe kongremiz sonrası da ilk olarak sizi ziyaret ederek hem tanışmak hem de sizlere hayırlı olsun demeyi düşündük. Kabul ettiğiniz ve ev sahipliğiniz için teşekkür ederiz” dedi. Kaymakam Muhammed Lütfi Kotan da “demokrasilerde siyasi partiler önemli görevler üstlenirler. Çevrenin ve halkın taleplerini ilgililere iletirler. Siz ve diğer partilerle iyi bir iletişim kurmak, taleplerinizi ve isteklerinizi almak ve dinlemek bizim görevimizdir. Size ve arkadaşlarınıza başarılar dilerim” dedi. Kaymakam Kotan daha sonra, “Böyle bir ilçede bulunduğum için mutluyum. Sahil yolu dolayısıyla denizle irtibatı kopmayan birkaç yerleşim yerinden birinde görev yapıyorum. İlçemizin geleceğinin önemli ölçüde turizmde olduğunu düşünüyorum. Düşüncelerinizi ve önerilerinizi bizimle paylaşırsanız memnuniyet duyarım” dedi. Ziyarete Ayhan İnal başkanlığında yönetim kurulu üyeleri Hidayet Yiğit, Ahmet Ergül, Ziya Yalçın, İdris Kamat ve Ziya Kandemir’den oluşan bir heyet ile Giresun Medya Platformu Başkanı İbrahim Balcıoğlu katıldı.
Saadet Partisi Tirebolu Teşkilatı olağan kongre sonrası ziyaretlerini sürdürüyor. Saadet Partisi Tirebolu Teşkilatı bugün Tirebolu Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan’ı makamında ziyaret etti. İlçe Başkanı Ayhan İnal başkanlığındaki heyet Kaymakam Kotan’a “hayırlı olsun” dedi.

Saadet Partisi Tirebolu İlçe Başkanı Ayhan İnal “Hemen hemen aynı günlerde göreve başladık. Siz buraya tayin olduğunuz günlerde biz de ilçe teşkilatını kurmakla görevlendirildik. İlçe kongremiz sonrası da ilk olarak sizi ziyaret ederek hem tanışmak hem de sizlere hayırlı olsun demeyi düşündük. Kabul ettiğiniz ve ev sahipliğiniz için teşekkür ederiz” dedi.

Kaymakam Muhammed Lütfi Kotan da “demokrasilerde siyasi partiler önemli görevler üstlenirler. Çevrenin ve halkın taleplerini ilgililere iletirler. Siz ve diğer partilerle iyi bir iletişim kurmak, taleplerinizi ve isteklerinizi almak ve dinlemek bizim görevimizdir. Size ve arkadaşlarınıza başarılar dilerim” dedi.

Kaymakam Kotan daha sonra, “Böyle bir ilçede bulunduğum için mutluyum. Sahil yolu dolayısıyla denizle irtibatı kopmayan birkaç yerleşim yerinden birinde görev yapıyorum. İlçemizin geleceğinin önemli ölçüde turizmde olduğunu düşünüyorum. Düşüncelerinizi ve önerilerinizi bizimle paylaşırsanız memnuniyet duyarım” dedi.

Ziyarete Ayhan İnal başkanlığında yönetim kurulu üyeleri Hidayet Yiğit, Ahmet Ergül, Ziya Yalçın, İdris Kamat ve Ziya Kandemir’den oluşan bir heyet ile Giresun Medya Platformu Başkanı İbrahim Balcıoğlu katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.