Resim sergisi beğeni kazandı

KÜLTÜR 23.06.2022 - 14:17, Güncelleme: 23.06.2022 - 14:17 4989+ kez okundu.
 

Resim sergisi beğeni kazandı

Giresun Belediyesi tarafından açılan ‘Giresun’dan Ada’ya isimli resim sergisi sanatseverlerin beğenisine sunuldu.
Can Akengin Sanat Galerisinde açılan sergide Giresun Üniversitesi Eğitim Fakültesi Resim İş Eğitimi Anabilim Dalı ve Giresun Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri tarafından çıkarılan eserler bulunuyor. Sergide Uluslararası Giresun Aksu Festivali etkinlikleri kapsamında düzenlenen ve sahil bandından Ada’ya bakışla çizilen birbirinden güzel resimler sergileniyor. 22-25 Haziran tarihleri arasında açık kalacak olan sergide 41 adet eser sanatseverlerin beğenisine sunuluyor. Serginin açılışına Giresun Belediye Başkanvekilleri Mete Bahadır Yılmaz, Salih Özdemir, Belediye Meclis Üyesi Emrah Altıyaprak, Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Demirel ve davetliler katıldı.
Giresun Belediyesi tarafından açılan ‘Giresun’dan Ada’ya isimli resim sergisi sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Can Akengin Sanat Galerisinde açılan sergide Giresun Üniversitesi Eğitim Fakültesi Resim İş Eğitimi Anabilim Dalı ve Giresun Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri tarafından çıkarılan eserler bulunuyor.

Sergide Uluslararası Giresun Aksu Festivali etkinlikleri kapsamında düzenlenen ve sahil bandından Ada’ya bakışla çizilen birbirinden güzel resimler sergileniyor.

22-25 Haziran tarihleri arasında açık kalacak olan sergide 41 adet eser sanatseverlerin beğenisine sunuluyor.

Serginin açılışına Giresun Belediye Başkanvekilleri Mete Bahadır Yılmaz, Salih Özdemir, Belediye Meclis Üyesi Emrah Altıyaprak, Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Demirel ve davetliler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.