Ramazan coşkusu her yerde

DÜNYA 22.04.2022 - 09:35, Güncelleme: 22.04.2022 - 09:35 11784+ kez okundu.
 

Ramazan coşkusu her yerde

On bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerifin girmesiyle Bulancak Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri farkındalık oluşturan etkinlikler oluşturuyorlar.
Bin aydan daha hayırlı bir geceyi de içinde barındıran mübarek ramazan ayında okul içi ve okul dışı etkinliklere yoğun bir şekilde devam ediyorlar. Okul içinde Ramazan panosuyla farkındalık oluşturdular. Okul mescidinde her öğlen namazı sonrası öğrenci ve öğretmenlerin katılımıyla mukabele okumaya devam ediyorlar. Kur'an derslerinde hatim çalışmaları planladılar. Ayrıca hafız öğrencileri ilçenin bir çok camiine göndererek, müftülükle iş birliği içerisinde öğle, ikindi ve bazı camilerde sabah namazında mukabele okumaları için imkan oluşturdular. Ramazan boyunca iftar, ziyaret, erzak kolisi, yardımlaşma gibi çalışmalar devam edeceği bildirildi.     Haber: Erol Küçük
On bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerifin girmesiyle Bulancak Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri farkındalık oluşturan etkinlikler oluşturuyorlar.

Bin aydan daha hayırlı bir geceyi de içinde barındıran mübarek ramazan ayında okul içi ve okul dışı etkinliklere yoğun bir şekilde devam ediyorlar. Okul içinde Ramazan panosuyla farkındalık oluşturdular. Okul mescidinde her öğlen namazı sonrası öğrenci ve öğretmenlerin katılımıyla mukabele okumaya devam ediyorlar. Kur'an derslerinde hatim çalışmaları planladılar. Ayrıca hafız öğrencileri ilçenin bir çok camiine göndererek, müftülükle iş birliği içerisinde öğle, ikindi ve bazı camilerde sabah namazında mukabele okumaları için imkan oluşturdular. Ramazan boyunca iftar, ziyaret, erzak kolisi, yardımlaşma gibi çalışmalar devam edeceği bildirildi.

 

 

Haber: Erol Küçük

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.