Raif Akyüz en iyi Kültür ve Sanat ödülüne layık görüldü

SANAT 18.06.2021 - 17:34, Güncelleme: 18.06.2021 - 17:34 8477+ kez okundu.
 

Raif Akyüz en iyi Kültür ve Sanat ödülüne layık görüldü

Ünlü sanatçı ve organizatör Ata Çağlayan imzalı Best Of Year Awards 2021 yılın enleri ödülleri sahiplerini buldu.
Törende Pirazizli hemşerilerimiz Gülşen ve Ahmet Akyüz çiftinin oğulları olan Meltem TV'de  Raif Akyüz ile Sanatçı programının sunuculuğunu üstlenen oyuncu hemşehrimiz Raif Akyüz, 'Yılın En İyi Kültür ve Sanat Programı Ödülü'nü aldı. Ödül töreninde konuşan Akyüz, "Bu ödülü canım babama ve beni büyüten canım dedeme armağan ediyorum. Mekânları cennet olsun. Her zaman yanımda olan anneme ve canım aileme sonsuz teşekkür ederim. Sayın Ata Çağlayan Beyfendiye, Özge Ulusoy Hanımefendiye, Banu Noyan'a  bizleri bu ödüle layık  gördükleri için teşekkür ederim. Ayrıca destekleri için de sayın Kamil Hızer Beyfendiye teşekkür ederim. Başta Aileme, Meltem TV’ye, Meltem TV Genel Yayın Yönetmeni Sayın Kerim Aktacire, Meltem TV'deki tüm çalışma arkadaşlarıma, İstanbul Şehir Tiyatrosuna ve İstanbul Şehir Tiyatrosundaki bağlı bulunduğum Efekt Birim Şefi Sayın Ersin Aşar’a ve tüm ekip arkadaşlarıma desteklerinden dolayı teşekkür ederim" diye konuştu.
Ünlü sanatçı ve organizatör Ata Çağlayan imzalı Best Of Year Awards 2021 yılın enleri ödülleri sahiplerini buldu.

Törende Pirazizli hemşerilerimiz Gülşen ve Ahmet Akyüz çiftinin oğulları olan Meltem TV'de  Raif Akyüz ile Sanatçı programının sunuculuğunu üstlenen oyuncu hemşehrimiz Raif Akyüz, 'Yılın En İyi Kültür ve Sanat Programı Ödülü'nü aldı.

Ödül töreninde konuşan Akyüz, "Bu ödülü canım babama ve beni büyüten canım dedeme armağan ediyorum. Mekânları cennet olsun. Her zaman yanımda olan anneme ve canım aileme sonsuz teşekkür ederim. Sayın Ata Çağlayan Beyfendiye, Özge Ulusoy Hanımefendiye, Banu Noyan'a  bizleri bu ödüle layık  gördükleri için teşekkür ederim. Ayrıca destekleri için de sayın Kamil Hızer Beyfendiye teşekkür ederim. Başta Aileme, Meltem TV’ye, Meltem TV Genel Yayın Yönetmeni Sayın Kerim Aktacire, Meltem TV'deki tüm çalışma arkadaşlarıma, İstanbul Şehir Tiyatrosuna ve İstanbul Şehir Tiyatrosundaki bağlı bulunduğum Efekt Birim Şefi Sayın Ersin Aşar’a ve tüm ekip arkadaşlarıma desteklerinden dolayı teşekkür ederim" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.