PTT'DEN ANMA PULU VE İLKGÜN ZARFI

SANAT 21.12.2020 - 12:07, Güncelleme: 21.12.2020 - 12:07 7795+ kez okundu.
 

PTT'DEN ANMA PULU VE İLKGÜN ZARFI

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT AŞ) tarafından ‘Türkiye Cumhuriyeti- Kırgız Cumhuriyeti Ortak Pulu’ konulu Anma Pulu ve ilkgün zarfı 21 Aralık 2020 tarihinde tedavüle sunuldu.
‘Türkiye Cumhuriyeti- Kırgız Cumhuriyeti Ortak Pulu’ konulu 6,50 TL (93 x 62 mm boyutunda) bedelli Anma Pulu, söz konusu pula ait 8,5 TL bedelli ilkgün zarfı PTT İş yerlerinde, www.filateli.gov.tr web adresinde ve filateli cep uygulamasında satışa çıktı. Söz konusu filatelik satışı ile aynı tarihte ‘PTT Pul Müzesi Hacı Bayram Mah. Atatürk Bulvarı No: 13 Ulus Altındağ / ANKARA’ adresinde ‘Türkiye Cumhuriyeti- Kırgız Cumhuriyeti Ortak Pulu 21.12.2020 ANKARA’ ibareli ilkgün damgası kullandırılmaya başlandı. Koronavirüs salgınından dolayı toplum sağlığını korumaya destek olmak, PTT iş yerlerinde yoğunluk yaşanmasını önleme ve kullanma dosyatelik işlemlerini PTT iş yerlerine gelmeden yapabilmeleri için; 21 Aralık 2020 tarihinde satışa sunulan ilkgün zarfını posta damgası ile talep eden müşterilere, www.filateli.gov.tr adresinden ürünün tedavül tarihi itibari ile 6 ay besleyici paket halinde posta damgalı olarak gönderilebilecek. Müşterilerin, Müşterilerin, tip filatelik ürünler için (Filateli İşletme Prosedürüne uygun olması halinde) özeltarih damgası ve posta damgası talepleri, 21 Aralık 2020 tarihi itibari ile 3 ay harf PTT AŞ'ye iletildiği takdirde karşılanacak.
Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT AŞ) tarafından ‘Türkiye Cumhuriyeti- Kırgız Cumhuriyeti Ortak Pulu’ konulu Anma Pulu ve ilkgün zarfı 21 Aralık 2020 tarihinde tedavüle sunuldu.

‘Türkiye Cumhuriyeti- Kırgız Cumhuriyeti Ortak Pulu’ konulu 6,50 TL (93 x 62 mm boyutunda) bedelli Anma Pulu, söz konusu pula ait 8,5 TL bedelli ilkgün zarfı PTT İş yerlerinde, www.filateli.gov.tr web adresinde ve filateli cep uygulamasında satışa çıktı. Söz konusu filatelik satışı ile aynı tarihte ‘PTT Pul Müzesi Hacı Bayram Mah. Atatürk Bulvarı No: 13 Ulus Altındağ / ANKARA’ adresinde ‘Türkiye Cumhuriyeti- Kırgız Cumhuriyeti Ortak Pulu 21.12.2020 ANKARA’ ibareli ilkgün damgası kullandırılmaya başlandı.

Koronavirüs salgınından dolayı toplum sağlığını korumaya destek olmak, PTT iş yerlerinde yoğunluk yaşanmasını önleme ve kullanma dosyatelik işlemlerini PTT iş yerlerine gelmeden yapabilmeleri için; 21 Aralık 2020 tarihinde satışa sunulan ilkgün zarfını posta damgası ile talep eden müşterilere, www.filateli.gov.tr adresinden ürünün tedavül tarihi itibari ile 6 ay besleyici paket halinde posta damgalı olarak gönderilebilecek.

Müşterilerin, Müşterilerin, tip filatelik ürünler için (Filateli İşletme Prosedürüne uygun olması halinde) özeltarih damgası ve posta damgası talepleri, 21 Aralık 2020 tarihi itibari ile 3 ay harf PTT AŞ'ye iletildiği takdirde karşılanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.