Yıldız Haber
Yıldız Haber
Açık
Giresun · 21°C
Bizi Takip Edin
04 Şubat 2026 - 09:47

Poyraz Zeytinyağı’ndan dubai çıkarması

Türkiye’nin ambalajlı zeytinyağı ihracatında 8. sırada yer alan Poyraz Zeytinyağı, uluslararası gıda fuarlarındaki tanıtım seferberliğini sürdürüyor.

0 Okunma 0 Paylaşım
Poyraz Zeytinyağı’ndan dubai çıkarması

Toplamda 62 ülkeye gerçekleştirdiği ihracatla Türk zeytinyağını dünyanın farklı coğrafyalarına ulaştıran Poyraz Zeytinyağı, son olarak Dubai’de yapılan Gulfood 2026 Gıda Fuarı’nda görücüye çıktı.

Satış Müdürü Tuğba Kelemci, Poyraz Zeytinyağı olarak Türkiye’nin ambalajlı zeytinyağı ihracatında ilk 10 içerisinde yer almanın getirdiği sorumlulukla hareket ettiklerini söyledi.

Kelemci, “Poyraz Zeytinyağı olarak bugün 62 ülkeye ihracat gerçekleştirmenin ve Türkiye’nin ambalajlı zeytinyağı ihracatında 8. sırada yer almanın gururunu yaşıyoruz. Uluslararası fuarlar, sadece ürünlerimizi sergilediğimiz alanlar değil, aynı zamanda Türk zeytinyağının dünyadaki algısını güçlendirdiğimiz stratejik buluşma noktalarıdır. Katıldığımız her organizasyonda Ege’nin bereketini ve kalitemizi en doğru şekilde anlatarak yeni iş birliklerine imza atıyoruz. Amacımız, sahip olduğumuz üretim kapasitesini ve ihracat tecrübesini daha geniş kitlelere ulaştırarak küresel pazardaki payımızı artırmaktır” dedi.

İhracat odaklı büyüme stratejisi kapsamında döviz getirisi yüksek pazarlara odaklandıklarını vurgulayan Tuğba Kelemci, zeytinyağı sektöründe ambalajlı ürün ihracatının çok değerli olduğunu belirterek, Türkiye’nin ihracat potansiyelini katma değerli ürünlerle desteklemenin ekonomik sürdürülebilirlik açısından hayati olduğunu dile getirdi.

#zeytinyağı #ihracat

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!