Pirazizspor yeni sezona hazırlanıyor

SPOR 27.09.2021 - 15:51, Güncelleme: 27.09.2021 - 15:51 5478+ kez okundu.
 

Pirazizspor yeni sezona hazırlanıyor

Pirazizspor 2021-2022 sezonu 8 takımın yer aldığı A grubunda. Rakipleri Ballıcaspor, Ören Bld., Boztekke, Şebinkarahisar, Çavuşlu Ülker, Kayadibi ve Anadolu 1071spor olacak. Teknik Direktör Mürsel Kırış ve yardımcısı Serdar Yasak’la anlaştı.
Mürsel Kırış; ‘Genç bir ekip kurduk. Genç olmasının yanında tecrübeli futbolculardan oluşan bir ekibe sahibiz. İnşallah, yeni sezonda amatör süper lige renk katacağımızı düşünüyoruz, oynayacağımız futbolla. Bizim önceliğimiz fair play. İnşallah güzel futbol oynayarak hedefimiz olan bir üst ligine bu yıl yükselmek her zamanki gibi hedeflerimiz arasında. Bunu  sezon sonunda gerçekleştirmenin arzusundayız. Taraftarlarımızdan o yüzden bu sene biraz daha fazla takımlarına destek olmalarını bekliyoruz. Her maçımıza gelsinler ve bizleri sahadaki 12.adam olarak desteklesinler. Olumlu yönde tezahürat yaparak, takımı ateşlesinler. Başkanımıza ve yönetimimize de bizlere verdiği destek ve katkılardan ötürü teşekkür ediyoruz. Centilmence mücadelelere sahne olan bir lig olmasını diliyoruz.” dedi. Haber: Erol Küçük
Pirazizspor 2021-2022 sezonu 8 takımın yer aldığı A grubunda. Rakipleri Ballıcaspor, Ören Bld., Boztekke, Şebinkarahisar, Çavuşlu Ülker, Kayadibi ve Anadolu 1071spor olacak. Teknik Direktör Mürsel Kırış ve yardımcısı Serdar Yasak’la anlaştı.

Mürsel Kırış; ‘Genç bir ekip kurduk. Genç olmasının yanında tecrübeli futbolculardan oluşan bir ekibe sahibiz. İnşallah, yeni sezonda amatör süper lige renk katacağımızı düşünüyoruz, oynayacağımız futbolla. Bizim önceliğimiz fair play. İnşallah güzel futbol oynayarak hedefimiz olan bir üst ligine bu yıl yükselmek her zamanki gibi hedeflerimiz arasında. Bunu  sezon sonunda gerçekleştirmenin arzusundayız. Taraftarlarımızdan o yüzden bu sene biraz daha fazla takımlarına destek olmalarını bekliyoruz. Her maçımıza gelsinler ve bizleri sahadaki 12.adam olarak desteklesinler. Olumlu yönde tezahürat yaparak, takımı ateşlesinler. Başkanımıza ve yönetimimize de bizlere verdiği destek ve katkılardan ötürü teşekkür ediyoruz. Centilmence mücadelelere sahne olan bir lig olmasını diliyoruz.” dedi.

Haber: Erol Küçük

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.