Yıldız Haber
Yıldız Haber
Açık
Giresun · 21°C
Bizi Takip Edin
06 Mart 2024 - 13:43 - Güncellenme: 06 Mart 2024 - 14:03 G: 06 Mart 2024 - 14:03

Pirazizli gençler ili temsil edecek

Piraziz Şehit Öner Güner AİH ve Fen- Sosyal Bilimler Lisesi Okul Sporları Geleneksel Türk Okçuluğu Türkiye Finallerinde Giresun’u temsil etme hakkı kazandı.

0 Okunma 0 Paylaşım
Pirazizli gençler ili temsil edecek

Giresun'da İl Gençlik Spor Müdürlüğünde yapılan il birinciliği yarışmasında okulun öğrencilerinden İrem Coşar ve İsa Melikoğlu Geleneksel Türk Okçuluğu yarışmasında 18 metre müsabakalarında birinciliği alarak ileriki tarihlerde yapılacak Türkiye finallerinde Giresun'u temsil edecekler.

Okul müdürü Deniz Karadenizli: "Okulumuzun akademi başarılarının yanında sportif başarıları da bizleri gururlandırıyor. Çocuklarımızı hazırlayan okulumuzun baş müdür yardımcısı Erol Aşık ve öğrencilerimizi tebrik ediyor ve Türkiye finallerinde başarılar diliyorum" dedi.

#İl Gençlik Spor Müdürlüğü #Giresun

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!